De nieuwe TrueVIS™ VG2-serie van Roland DG wint de prestigieuze ISA International Sign Expo® 2019 Innovation Award


Roland DG Corporation, een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en printers/snijplotters wereldwijd, kondigde vandaag aan dat zijn nieuwe TrueVIS™ VG2 serie eco-solvent printers/snijplotters de ISA Sign Expo® Innovation Award 2019 in de categorie "Printer" hebben gewonnen.

De ISA Innovation Awards erkennen de meest unieke en uitstekende productlanceringen op ISA Sign Expo 2019. In totaal waren er genomineerden in vier categorieën, die het volledige spectrum van de bewegwijzerings-, grafische en visuele communicatie-industrie vertegenwoordigen. De TrueVIS VG2-540 en VG2-640 van Roland maakten indruk op de juryleden - een extern panel van deskundigen - met technologische vooruitgang, uitgebreide kleurkeuzes, verbeterde machine-efficiëntie en verhoogde nauwkeurigheid bij het printen en snijden.

"De winnaars van de ISA Innovation Award vertegenwoordigen echt de meest creatieve en innovatieve producten die beschikbaar zijn op de ISA Sign Expo", aldus Lori Anderson, voorzitter en CEO van ISA. "De deelnemers aan ISA Sign Expo verwachten inmiddels baanbrekende producten en de nieuwste oplossingen. Deze leggen de lat hoger."

Andrew Oransky, voorzitter en CEO van Roland DGA, de Amerikaanse verkoop- en marketingdochter van Roland DG, wees al snel op het belang van deze felbegeerde prijs. "Dat ISA onze nieuwe TrueVIS VG2-serie erkent als een uitmuntend product voor 2019 is een hele eer, zeker gezien de hevige concurrentie. De geavanceerde technologieën en functies van deze nieuwe generatie printers/snijplotters maken ze tot een klasse apart. Er werd heel veel geïnvesteerd in onderzoek naar het ontwerp en de ontwikkeling van deze machines, zodat elke VG2 gebouwd is om de behoeften van de meest veeleisende grafische professional te overtreffen."
De printers/snijplotters van de Roland TrueVIS VG2-serie zijn opvallende digitale printers voor 2019
De nieuwe VG2-serie printers/snijplotters van Roland biedt uitgebreide kleurkeuzes in nieuwe TR2-inkten - met inbegrip van Oranje, Wit en CMYKLcLm - voor een uitgebreid gamma en een ongelooflijk levendige, gedetailleerde kleurweergave. Voor echte onbeheerde productie zijn de machine-efficiëntie en de nauwkeurigheid van het printen en snijden geoptimaliseerd met een nieuw geïntegreerd take-up systeem, automatische aanpassing van de aandrukrollen en uitschuifbare inktbakjes om verspilling en insteltijd te minimaliseren. Beide modellen worden geleverd met gebundelde, krachtige VersaWorks® 6 software - de krachtigste RIP ooit van Roland - voor ongeëvenaarde functionaliteit en gebruiksgemak. Bovendien zijn de printers/snijplotters van de VG2-serie gecertificeerd door de beste producenten van media zoals 3M en Avery, waarmee de kwaliteit en duurzaamheid van de op hun materiaal geprinte afbeeldingen wordt gewaarborgd. Ze zijn ook GREENGUARD Gold Certified voor veilig gebruik binnenshuis.

Kohei Tanabe, voorzitterl van Roland DG, Digital Printing Business Division, zei: "We zijn erg blij dat de printers/snijplotters van de VG2-serie, die de hoogste uitvoerkwaliteit in de geschiedenis van Roland DG hebben, deze prestigieuze prijs hebben gewonnen. Roland DG zet zich in voor het leveren van producten om print service providers te helpen hun creatieve mogelijkheden te ontplooien, hun verbeelding om te zetten in realiteit en voldoening te krijgen wanneer mensen reageren op hun resultaten reageren met “BUITENGEWOON!”.

Bezoek de Roland-stand (hal A5, stand H10) op de FESPA Global Print Expo 2019 (München, Duitsland - 14 - 17 mei 2019) om de bekroonde TrueVIS in actie te zien of ga voor meer informatie naar [voer de lokale productpagina URL in].

Om meer te weten te komen over de ISA Sign Expo Innovation Awards 2019, ga naar https://www.signexpo.org/innovation-awards.