Roland DG pakt uit met tal van indrukwekkende nieuwigheden op C!Print 2020!

news header

Van 4 tot 7 februari, zal Roland DG opnieuw aanwezig zijn op C!Print Lyon, de internationale vakbeurs voor visuele communicatie, personalisatie en de grafische sector die in 2019 meer dan 16.000 bezoekers trok. Op deze 8ste editie zal het bedrijf een grote verscheidenheid aan nieuwe producten en innovaties laten zien, met name de nieuwe IU-1000F – een machine die tijdens de beurs voor het eerst in Frankrijk publiekelijk zal worden tentoongesteld. Als Roland DG’s eerste en vooralsnog enige grootformaat UV-vlakbedprinter met hoge productiviteit betekent dit toestel voor het bedrijf een uitbreiding van haar activiteit in een volledig nieuw marktsegment.

De nieuwe VG2 en SG2 grootformaat eco-solvent printers/snijplotters van de bekroonde TrueVIS-serie zullen eveneens op de beurs te zien zijn, alsook de nieuwe VersaUV LEF2-300 en LEF2-200 compacte UV-vlakbedprinters. Kleurliefhebbers mogen zich dan weer verheugen op de aanwezigheid van de VersaEXPRESS RF-640 8-kleurenprinter die het breedste kleurengamma in zijn klasse biedt voor duurzame outdoor graphics. Een ander hoogtepunt zal zonder twijfel de nieuwe LEC2-300 zijn: een uiterst efficiënte UV-printer/snijplotter die geheel in zijn eentje het werk van meerdere apparaten aankan dankzij zijn capaciteit om in één naadloze workflow op een grote verscheidenheid aan materialen te printen, snijden, rillen en reliëf aan te brengen.

Tenslotte zal Roland DG op C!Print zijn directe & indirecte sublimatieprinter Texart RT-640M en de nieuwe lasergraveermachines van de LV-serie tonen. Deze laatste zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en maken gebruik van een contactloze CO2-laser om op hoge snelheid complexe vormen en teksten te graveren op een breed scala aan materialen. Zelfs op het gebied van software, weet het bedrijf zich ditmaal te onderscheiden met cotodesign, een intuïtieve design- en printmanagement software voor in-store productpersonalisatie. cotodesign is compatibel met een reeks compacte, gebruiksvriendelijke Roland DG-apparaten en is bijgevolg uitermate geschikt voor gebruik in retailomgevingen, bij evenementen en pop-ups.

Roland DG kan op C!Print 2020 dus wederom uitpakken met tal van indrukwekkende nieuwigheden. Bestel uw badge nu op www.salon-cprint.com met de promocode E-ROLACPL20 en kom naar stand 2G20 om nieuwe inspiratie op te doen!