Roland DG toont gloednieuwe IU-1000F en nog veel meer op viscom 2020

In 2020 zal Roland DG opnieuw aanwezig zijn op viscom, de praktijkgerichte beurs voor reclametechniek en grootformaatdruk in Düsseldorf. Het bedrijf presenteert daar van 7 tot 9 januari verschillende nieuwigheden uit zijn bijzonder omvangrijke portfolio van digitale printoplossingen. Daartoe behoren de VG2 en SG2, de nieuwste modellen uit zijn bekroonde TrueVIS-serie, maar ook de nieuwe IU-1000F grootformaat UV-vlakbedprinter – een toestel dat voor het bedrijf zijn intrede in een geheel nieuw marktsegment betekent en op viscom voor het eerst in Duitsland wordt getoond.

Daarnaast kunnen bezoekers tijdens de beurs ook kennis maken met de RF-640 8 Colour grootformaat-inkjetprinter, welke het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame en weerbestendige graphics biedt. Natuurlijk zijn ook de LEF2-200 UV-vlakbedprinter en de nieuwe lasergraveermachines uit de LV-serie van de partij, alsmede de compacte VersaStudio BN-20 desktopprinter met snijfunctie en de GS-24 snijplotter. Ook wie actief is in de interieursector of op het gebied van beursdecoratie, komt op de beurs aan zijn trekken.

De viscom beurs heeft tot doel vakbezoekers uit de meest uiteenlopende reclamebranches zelf actief aan de slag te laten gaan met de nieuwste druk- en reclametechnieken. In dat opzicht is de “Werkstatt”, een praktijkgerichte workshop in het centrum van de beurs, een absoluut hoogtepunt. Roland DG stelt daar ditmaal zijn nieuwe TrueVIS VG2 ter beschikking. De ideale gelegenheid dus om de superieure kleurreproductie van de nieuwe TR2-inkten met oranje met eigen ogen te zien.

Eén ding staat vast: aan nieuwigheden zal het op de viscom-stand van Roland DG zeker niet ontbreken! Meer dan genoeg redenen dus om het bedrijf op stand H60 in hal 13 een bezoekje te brengen. Bestel uw tickets nu op www.viscom-messe.com