Nieuwe Roland DG TrueVIS VG2-printers/snijplotters met TR2-inkt zijn nu goedgekeurd voor het 3M™MCS™ garantieprogramma

Roland DG Corporation, een toonaangevende en wereldwijd actieve fabrikant van grootformaat inktjetprinters en snijplotters, maakt bekend dat de vandaag wereldwijd gelanceerde, nieuwe TrueVIS VG2-640/540 grootformaat inkjetprinters/snijplotters met TR2-inkt zijn goedgekeurd voor het 3M™ MCS™-garantieprogramma.

De 3M™ MCS™-garantie biedt volledige dekking zonder franchise gedurende de beoogde levensduur van de desbetreffende graphic, inclusief dekking tegen vervaging, barstvorming, afbladdering en andere aspecten van de prestaties en het gedrag van de graphic. Met deze garantie staat 3M achter verweringsbestendige technologie en rigoureuze tests van inkt- en printercombinaties die klanten verzekeren dat de kwaliteit van hun beelden behouden blijft gedurende de hele levensduur van de graphic. VG2-printers/snijplotters hebben het strenge 3M-testproces doorstaan, dat een reputatie heeft opgebouwd als zekerheid van langdurige duurzaamheid en betrouwbaarheid. Producenten van graphics die de TrueVIS VG2-640/540-printer en TR2-inkten gebruiken, kunnen naar de website voor de 3M™ MCS™ garantie gaan om hun printer te registreren en hun gepersonaliseerde 3M™ MCS™-garantiecertificaat te ontvangen. De website biedt ook een gemakkelijk toegankelijk online garantieoverzicht: per geografische regio van het toepassingsgebied van de garantie in de wereld wordt zowel voor verticale als voor horizontale toepassingen specifiek aangegeven welke garantie wordt verleend.

Volgens Kohei Tanabe, Roland DG President, Digital Printing Business Division, is de TrueVIS VG2-640/540-serie met TR2-inkt ontwikkeld door te focussen op tientallen fijne details om de print- en snijnauwkeurigheid te verbeteren en een verbluffende printkwaliteit te produceren. “De TrueVIS VG2 levert een spectaculaire beeldkwaliteit, waarmee je je klanten aangenaam weet te verrassen. Tegelijkertijd voldoet hij aan 3M’s strikte vereisten om de pracht en consistentie van graphics lange tijd te behouden. Met de VG2-serie verover je de harten en geesten van je klanten, die genieten van gemoedsrust dankzij de uitstekende betrouwbaarheid van je graphics. Ik ben er zeker van dat de TrueVIS VG2 je zal helpen om je activiteiten naar een hoger niveau te tillen.”

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over Roland DG TrueVIS VG2-640/540 grootformaat printers/snijplotters of over het complete Roland DG-productportfolio terecht op www.rolanddg.be.

Meer informatie over de 3M™ MCS™-garantie is beschikbaar op www.3m.co.uk/warranties.