Roland DG TrueVIS Upgrade levert inktbesparingen tot 20% op

Spannend nieuws voor alle huidige eigenaren van de TrueVIS SG en VG Series printers/snijplotters - Roland DG EMEA biedt nu 50% korting op uw eerste TR2 inktset1 wanneer u ervoor kiest om uw huidige TrueVIS-apparaat te upgraden naar de nieuwe TR2-inkt2. Nog beter, zodra u met de nieuwe inkten werkt, geniet u meteen van een inktbesparing tot 20%3.

Waarom upgraden naar de nieuwe TR2-inkten?

Bovenop deze waanzinnige inktbesparingen, zorgt onze nieuwe TR2-inkt voor supersnelle doorlooptijden, met prints die in slechts 6 uur tijd volledig kunnen worden afgewerkt en dezelfde dag nog geleverd4. En uw klanten zijn dankzij de 3M™ MCS™ Garantie (voor de VG met TR2-inkten) en de Avery Dennison™ ICS™ Prestatiegarantie (voor zowel de VG als de SG met TR2-inkten5) verzekerd van gegarandeerd duurzame printresultaten.

TR2-inkt levert een indrukwekkende veelzijdigheid op flexibele media met tot 200% rek6 en een verbeterde hechting voor voertuigwraps en veeleisende graphics. TR2-inkt is ook uitermate geschikt voor decoratietoepassingen van textiel - zoals gepersonaliseerde kleding - dankzij haar uitstekende hechting op kledingfolies en haar ongeëvenaarde bestendigheid, zelfs na meerdere wasbeurten.

Naast de inktconversie krijgen VG- en SG-gebruikers met deze upgrade ook toegang tot een aantal verbeterde print & cut-functionaliteiten, geautomatiseerde onderhoudsfuncties, nieuwe productiviteitsfeatures en meer, wat zorgt voor optimale prestaties.

Naar aanleiding van de stopzetting van de huidige TR-inkten, moet dit aanbod klanten bij de overstap naar de nieuwe TR2-inkten ondersteunen. In de EMEA regio worden de huidige TR-inkten nog tot uiterlijk 30 november 2020 verzonden.

Upgrade naar verbluffende kwaliteit 

Paul Willems, Director of Business Development and Product Management EMEA, Roland DG, verklaart: 

"Dankzij de korting op de conversiekit kunnen nu alle TrueVIS VG/SG-gebruikers gebruik maken van onze nieuwe TR2-inkten en nog spectaculairdere resultaten behalen, en dat voor slechts de helft van de prijs!  Ongelooflijk nauwkeurige kleurweergave, ongelooflijk snelle droging, ongelooflijk goede waarde.  TR2-inkt is een bekroond product dat dankzij de upgrade nu ook beschikbaar wordt voor alle SG-eigenaren. Wij vinden het geweldig dat zo veel van onze klanten kunnen genieten van deze voordelen."

1 Onder voorwaarden. Aanbod beschikbaar voor klanten in de DCE-regio. 50% reductie is van toepassing op de adviesprijs van kits (bevat eerste TR2 inktset, een TR2 cleaning pouch en een manuele cleaning). Aanbod geldig van 14.02.20 - 30.11.20, zolang de voorraad strekt
2 VG ondersteunt geen TR2 Oranje inkt. SG alleen beschikbaar in CMYK. TR2 Witte inkt is alleen beschikbaar in 250 cc. Current ink configuration of device cannot be changed when converting. SG is CMYK only. 
3 Gemiddelde inktbesparing van 20% heeft betrekking op print- en zelfonderhoudscycli. Besparingen kunnen verschillen al naargelang de omstandigheden.
4 Tests uitgevoerd door Avery Dennison™ op digitale MPI Range-media. Bij gebruik van deze media kunnen prints die met TR2-inkt worden geproduceerd, na 6 uur worden gelamineerd wanneer de rollen of afbeeldingen goed geventileerd zijn en losjes worden gewikkeld. Voor meer details, zie: https://graphics.averydennison.com/en/home/services/warranty.html. Er kunnen zich regionale verschillen voordoen. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger.
5 3M™ MCS™-garantie is momenteel van toepassing op CMYKLcLmLk met VG. SG met nieuwe Tr2-inkt is niet gecertificeerd voor de 3M™ MCS™-garantie. De garantie is niet van toepassing op Oranje en Witte inkt. Garantie op Oranje inkt wordt momenteel geëvalueerd. Gebruikers van een 8c-configuratie kunnen 7c selecteren voor volledige conformiteit. De Avery Dennison™ ICS™ Prestatiegarantie is momenteel van toepassing op CMYKLcLmLk en Wit. Oranje inkt is momenteel uitgesloten. Gebruikers van een 8c-configuratie kunnen 7c selecteren voor volledige conformiteit.
6 Afhankelijk van media en toepassing.