Roland DG gaat nieuwe oplossingen voor kleine oplages en on-demand productie aanbieden op Labelexpo Europe 2019

 

Labelexpo 2019

Roland DG Corporation maakt bekend dat het zich erop verheugt zijn nieuwste lijn veelzijdige oplossingen te presenteren op Labelexpo Europe in Brussel, dat dit jaar zijn 40e verjaardag viert.

“De nieuwe slogan van het evenement, ‘Move Your Business Forward’, past perfect bij onze doelstellingen”, zegt Satoko Yoshida, Digital Printing Marketing Manager bij Roland DG Corporation. “We zullen een brede waaier aan live toepassingen tonen. Onze focus zal liggen op kleine oplages en on-demand productie en afwerking van etiketten, inclusief productie van verschillende versies en maatwerk.”

Volgens Yoshida groeit het belang van digitaal drukken voor de etikettenmarkt naarmate de vraag van klanten verschuift naar steeds kleinere oplages en een steeds ruimere keuze aan personalisering en maatwerk, wat een steeds kortere time-to-market vereist. “Wat dat betreft, voldoen de geweldige voordelen van onze complete oplossingen, die hardware, software en inkten omvatten, aan de behoeften die veel etikettendrukkers vandaag de dag hebben”, legt Yoshida uit. “Het feit dat onze oplossingen printen en snijden in één productiesysteem combineren, maakt ze bijvoorbeeld ideaal voor etiketten en vergelijkbare toepassingen. Roland DG is perfect gepositioneerd om een antwoord te bieden op die behoeften, die één van de belangrijkste drijfveren vormen voor deze markt.”

Roland DG is al vele jaren een vaste standhouder op Labelexpo. “We beschouwen Labelexpo Europe als een erg belangrijke en inspirerende beurs, die ons de kans biedt om een wereldwijd publiek te bereiken”, zegt Yoshida. “We komen niet alleen naar Brussel om ons te richten tot Europese etikettendrukkers maar ook om de Amerikaanse en Aziatische markten aan te spreken. We zien echte groeikansen en willen mensen ons aanbod laten ontdekken. Labelexpo is de perfecte omgeving daarvoor.”

Yoshida geeft nog mee dat meer details over de getoonde Roland DG-oplossingen en toepassingen zullen worden gedeeld in aanloop naar het evenement. “Onze nieuwste innovaties zijn niet te missen. Een bezoek aan Roland DG op stand 9C16 op Labelexpo Europe, dat van 24 tot en met 27 september 2019 plaatsvindt, is een must”, voegt Yoshida eraan toe.