Print Reinvented: Roland DG brengt kleur naar een hoger niveau met TrueVIS VF2-640

Roland DG breidt zijn bekroonde TrueVIS-reeks verder uit met de nieuwe TrueVIS VF2-640, ontworpen voor een ongelooflijk natuurgetrouwe kleurweergave en uitstekende prestaties op borden, backlits, posters, voertuigwraps en meer.

Buitengewone kleuren en uitzonderlijke resultaten

Voortbouwend op het succes van de TrueVIS VG2- en SG2-printers/snijplotters, is ook de nieuwe VF2-640 grootformaat inkjetprinter voorzien van GREENGUARD Gold-gecertificeerde TR2-inkten in CMYKLcLmLk en Wit, alsook Oranje én Groen. Dankzij dit buitengewone kleurengamma en de nieuwe True Rich Colour 2 preset is het ongekend eenvoudig om levendige kleuren te combineren met neutrale grijstinten, vloeiende overgangen en natuurlijke huidtinten - voor een ongeëvenaarde kleurkwaliteit. De VF2-640 wordt standaard geleverd met de krachtige VersaWorks 6 RIP- en printmanagementsoftware voor een eenvoudige bediening en maximale prestaties. 

 

The VF2-640 large format printer can be used for applications such as backlits, window graphics, vehicle wraps and exhibition posters and wallpapers.

Een eenvoudig te gebruiken business-builder

WLM Design BV, een in Nederland gevestigde specialist in motorsport graphics en kleding, koos al vroeg voor de TrueVIS VF2-640. Eigenaar Wisja Lamers: "We hebben de afgelopen maanden de TrueVIS VF2-640 gebruikt om aangepaste stickers te produceren en zijn positief verrast door de prestaties. Het gebruiksgemak en de mogelijkheid om spotkleuren heel nauwkeurig te matchen is een fantastisch voordeel voor zowel ons als onze klanten."

Paul Willems, Director of Business Development and Product Management, Roland EMEA DG, voegt daaraan toe: "De TrueVIS VF2-640 is een fantastische toevoeging die het werk van signage-bedrijven en printserviceproviders naar een hoger niveau zal brengen. Als print-only apparaat biedt de VF2-640 de ultieme flexibiliteit voor gebruikers die hun bestaande printer willen upgraden of willen investeren in de noodzakelijke technologie.

"Voor een groot aantal toepassingen zal de TrueVIS VF2-640 de productie naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd indrukwekkende kleuren leveren. De toevoeging van Groen, maar ook Oranje en Wit, maakt het mogelijk om nóg indrukwekkendere graphics te printen."

De TrueVIS VF2-640 is verkrijgbaar voor klanten in de EMEA-regio.

Lees meer over
de nieuwe TrueVIS VF2-640