Roland Heroes-juryleden bekendgemaakt

In aanloop naar de onthulling van de grote winnaar

Roland Heroes judges announced ahead of big winner reveal

Roland DG is verheugd om aan te kondigen dat Christian Duyckaerts en Beth Kempton officiële juryleden zullen zijn op Roland Hero 2018, de eerste editie van het awardsprogramma dat de spotlights richt op de ongelooflijke leden van de Roland-community in de hele EMEA-regio.

Sinds de lancering in april heeft de zoektocht naar Roland Heroes al geweldige verhalen opgeleverd die gedeeld zijn door gebruikers van Roland-apparatuur: inspirerende verhalen over liefde en familie, het overwinnen van tegenspoed zoals ziekte en brand, over ondernemerschap, innovatie en talent, en nog veel meer.

Inzendingen voor de wedstrijd worden geaccepteerd tot 31 december 2018, waarna een panel met vakjuryleden zich zal verdiepen in elk verhaal en één gelukkige winnaar zal selecteren, die het best staat voor wat het betekent om Roland-gebruiker te zijn.

De juryleden zijn Christian Duyckaerts, President van FESPA; Beth Kempton, bestsellerauteur en gelauwerd onderneemster; en Gillian Montanaro, Head of Marketing bij Roland DG EMEA.

Christian Duyckaerts, President of FESPA, joins the Roland Hero Awards 2018 judging panel

Christian Duyckaerts, President van FESPA, treedt toe tot het jurypanel van de Roland Hero Awards 2018.

Christian Duyckaerts is al meer dan 20 jaar actief in de grafische industrie en werd in mei 2017 ingehuldigd als President van FESPA, de wereldwijde federatie van 37 nationale associaties voor de gemeenschap voor zeefdruk, digitale druk en textieldruk. Hij is ook algemeen directeur van Retail Communicators, een printproductiebedrijf dat gevestigd is in België en gespecialiseerd is in interieurdecoratie voor kantoorinrichting en rebranding.

Hij zegt in een reactie: "In mijn twee decennia in de grafische industrie heb ik de verschuiving van analoog naar digitaal meegemaakt op het vlak van grootformaat printen. Ik geloof sterk in de onbegrensde mogelijkheden die digitaal grootformaat te bieden heeft."

"Bij FESPA is het onze missie om de gemeenschap voor te lichten. De Roland Hero-awards zijn een geweldige manier om ongelooflijke verhalen van printbedrijven te delen met de internationale gemeenschap. Het is een fantastisch initiatief en ik ben heel blij in het jurypanel te mogen zetelen."

Beth Kempton is een motivational speaker en gedreven onderneemster die het bedrijf Do What You Love opgericht heeft en ook medeoprichtster is van Make Art That Sells en Make It In Design – drie bedrijven die ze nog steeds zelf runt. Ze schrijft ook. Als specialiste in de Japanse cultuur en taal heeft ze dit jaar Wabi Sabi: De Japanse wijsheid voor een perfect imperfect leven uitgebracht, haar nieuwste boek. Zetelen in jury's is haar niet onbekend als stichtend lid van de Advisory Board van de Beyond Sport Awards en medeoprichtster van de Lilla Rogers Studio Global Talent Search.

Beth Kempton announced as official judge for Roland Hero Awards 2018. Photo Credit: Nicole Lebris

Beth Kempton, aangekondigd als officieel jurylid voor de Hero Awards 2018. Fotocredit: Nicole Lebris.

"Het is een hele eer om uitgenodigd te worden voor de jury van de Roland Hero-awards!", reageert ze. "Ik weet hoe geweldig dit soort wedstrijd kan zijn voor alle betrokkenen. Ik help graag om dromen tot werkelijkheid te brengen en ben enthousiast om de eerste Roland Hero te ontdekken."

Gillian Montanaro, Head of Marketing bij Roland DG EMEA, wordt het derde jurylid op het speciale evenement dat op 10 januari 2019 in België plaatsvindt met Gregory Bilsen, President van Roland DG EMEA, als gastheer.

Zij zegt in een reactie: "Ik ben heel blij om Beth en Christian te mogen verwelkomen in het panel van juryleden voor Roland Hero – wat een spannende start van 2019! Zij zullen elk een andere inbreng hebben. Hoewel het ongetwijfeld een moeilijke beslissing wordt gezien alle fantastische inzendingen, weet ik zeker dat we de meest verdienstelijke gelukkige voor de Roland Hero-kroning zullen vinden. Wie wint, zal aangetoond hebben wat het echt betekent om deel uit te maken van de levendige en innovatieve Roland-gemeenschap."

Voor Roland-klanten die geïnteresseerd zijn in deelname, is er nog steeds tijd om zich in te schrijven. Zij maken kans om de Roland Hero 2018-titel én de vakantie van hun leven te winnen: er zijn drie onvergetelijke trips om uit te kiezen.

 

Ga voor meer informatie naar:


Christian Duyckaerts: www.retailcommunicators.be
Beth Kempton: www.bethkempton.com