Missie verlengd: Roland Heroes krijgen meer tijd om deel te nemen

Roland Hero deadline extended

Roland DG heeft de deadline voor inzendingen voor de Roland Hero Awards 2018 verlengd, waardoor de geweldige Roland gebruikers meer tijd hebben om hun fascinerende verhalen te delen.

De Roland Heroes-missie begon in april 2018 en heeft al heel wat verbazingwekkende mensen en projecten in heel EMEA samengebracht. De verhalen gaan van de eerste stappen van nieuwe startende bedrijven tot grote jobs door bekende namen. Roland gebruikers worden uitgenodigd om zich als Roland Heroes te nomineren en de boodschap over hun prestaties te verspreiden en ze maken zo kans op een onvergetelijke vakantie.

Roland DG heeft de deadline voor inzendingen verlengd tot 31 december, twee maanden na de oorspronkelijke afsluitdatum. Zo wil het bedrijf graag zoveel mogelijk gebruikers de kans geven om deel te nemen en hun verhaal in te dienen.

Sinds de lancering van Roland Heroes in april zijn we echt geïnspireerd door de verhalen van onze gebruikers uit de hele regio," zegt Gillian Montanaro, Hoofd Marketing EMEA bij Roland DG.

“Door de deadline te verlengen hopen we nog meer Roland Heroes te vinden die de creatieve, innovatieve en vooruitstrevende aanpak die we bij Roland hebben, tot uiting brengen. We worden gemotiveerd door onze klanten in alles wat we doen. We zijn dan ook heel enthousiast om hun ervaringen over het gebruik van Roland-technologie te horen!

Roland heeft in zijn zoektocht naar Heroes al verhalen ontdekt over doorzettingsvermogen, passie, probleemoplossing en vooruitgang, maar ook ontroerende verslagen van vriendschap en liefdadigheid, spannende verhalen over snelheid en verrassing en tenslotte charmante verhalen over familie en magie.

Bedrijven en ondernemers die deelnemen mogen de Roland Hero badge op hun website te tonen en zullen op het Roland Hero platform te zien zijn. De verlenging van de deadline met drie maanden biedt de huidige deelnemers dus ook drie maanden extra coverage. Een selectie van de deelnemers wordt ook tot Spotlight Heroes benoemd met eigen video- en fotoshoots, waarbij de winnaar de reis van zijn leven naar Thailand, IJsland of Florida wordt aangeboden.

Roland klanten die graag zouden deelnemen, kunnen www.rolandhero.com bezoeken en hun gegevens vóór de sluitingsdatum van 31 december 2018 indienen. De algemene voorwaarden zijn toegankelijk via de website.