DGSHAPE kondigt nieuwe hulpstukken voor titanium abutments aan

DGSHAPE Corporation een dochteronderneming van Roland DG Corporation en een leidinggevende leverancier van digitale oplossingen voor tandheelkundige laboratoriumtechnici kondigt vandaag de lancering van het AK-1 freessysteem aan voor de productie van titanium abutments op de natslijpmachine DWX-42W. 

Over de DWX-42W

De DWX-42W freesmachine is gespecialiseerd in de digitale productie van veneers, inlays, onlays en kronen. Tandheelkundige laboratoria maken steeds vaker gebruik van digitale CAD/CAM-systemen, in plaats van traditionele gietmethoden om hun workflow te optimaliseren en hun productiviteit te verhogen. De DWX-42W stelde u reeds in staat om diverse soorten tandmateriaal accuraat te bewerken, zoals Glaskeramiek, Composiet materialen en PMMA

Over het AK-1 klemsysteem voor abutments

Het AK-1 klemsysteem voor abutments omvat een reeks hulpstukken, zoals de standaard materiaalhouder DWX-42W die het frezen van titanium abutments van populaire fabrikanten, zoals GeoMediMEDENTiKA en NT-Trading, mogelijk maakt. Raadpleeg het gegevensblad voor details van de kit.

Eigenschappen van het AK-1 klemsysteem voor abutments

  1. Moeiteloos frezen van aangepaste titanium abutments
    Sluit de abutment adapter aan, verwissel de filtertray en freesgereedschappen en begin met het frezen van individule titanium abutments.
  2. Nieuwe freesgereedschappen voor titanium
    De nieuwe freesgereedschappen, specifiek ontwikkeld en geoptimaliseerd voor het frezen van titaan, kunnen gebruikt worden voor het frezen van kwalitatieve en solide individuele abutments.

Specificaties

Toepasbaar model

DWX-42W

 Ondersteunende CAD 3Shape, exocad, Dental Wings*
 Ondersteunende CAM Millbox / CIMsystem*
 Productconfiguratie AK-1 (Basisset) Tray met filter voor speciale doeleinden, drie verschillende typen freesgereedschappen voor speciale doeleinden,
momentschroevendraaier voor AK-1 (Basisset), opvangtray, inbusschroevendraaier, vervangende filters, handleiding
   AK-1-GE / ME / NT
(hulpstuk)
3 typen hulpstukken voor materiaal
GE: GeoMedi; ME: MEDENTiKA; NT: NT-Trading
 Productiviteit Bewerkingstijd  50-80 minuten / tand (afhankelijk van de vorm)
   Vervangingstijd
freesgereedschap
ZTB-150D: 15 uur
ZTB-100D: 3 uur
ZTB-50D: 8 uur
 Verbruiksmaterialen  ZTB-150D/100D/50D  Freesgereedschappen voor speciale doeleinden R1.5mmΦ3mm)、R1.0mmΦ2mm)、R0.5mmΦ1mm

*Informatie van maart 2020 Informeer bij de fabrikant naar recentere updates.

 

Over DGSHAPE Corporation 

DGSHAPE Corporation ontwerpt en produceert hardware- en softwareoplossingen voor ondernemers die hun dromen nastreven en iets nieuws willen creëren om de toekomst vorm te geven. Wij leveren aan talloze industrieën, waaronder de medische industrie, de productie-industrie en de verkoop. We helpen vernieuwers om hun dromen werkelijkheid te laten worden door creatieve barrières te verwijderen aan de hand van een intuïtieve technologie die de gebruikerservaring vereenvoudigt: interface, onderhoud en software, meerassige freestechnologieën en analytische platformen voor het internet der dingen (IoT). Alles dat we doen wordt gemotiveerd door de creatie van gereedschappen voor de toekomstige grote geschiedenismaker die gebruikt kunnen worden ideeën vorm te geven, innovaties te creëren en het leven beter te maken.

Voor meer informatie over DGSHAPE Corporation ziewww.dgshape.com