Roland DG lanceert upgradeprogramma voor TrueVIS VG in EMEA-regio

Roland DG Launches Upgrade Programme for TrueVIS VG owners in EMEA Region

Roland DG kondigt de lancering aan van het TrueVIS VG Upgrade Programma1 in EMEA. Dit programma biedt alle huidige eigenaren van de VG-640 en VG-540 grootformaatprinters/snijplotters de mogelijkheid om, via een eenvoudig conversieproces, op hun huidige apparatuur te profiteren van veel van de nieuwste geavanceerde functies van de onlangs gelanceerde en meermaals bekroonde VG2-serie.

De upgrade stelt TrueVIS VG-eigenaren in staat om hun printers/snijplotters geschikt te maken voor gebruik van de nieuwste TR2 inkten2  en de laatste versie van de krachtige VersaWorks 6 RIP software. Samen met de verbeterde print- en snijfunctionaliteiten, nieuwe hardware-opties en een reeks bijkomende firmware-upgrades levert dit hen een verbeterde productiviteit en efficiëntie op.

Bekroonde TR2-inkt maakt levering binnen een dag mogelijk en zorgt bovendien voor een inktbesparing tot 20%

 

GreenGuard Gold logo 

Door hun huidige apparaten te upgraden, krijgen VG-eigenaren de beschikking over verschillende fantastische VG2-voordelen, zoals de compatibiliteit met de bekroonde GREENGUARD Gold-gecertificeerde TR2-inkten. Ook is het mogelijk om prints al binnen slechts zes uur te lamineren en ze vervolgens onmiddellijk af te werken voor daadwerkelijke installatie op dezelfde dag3.  3M(TM) MCS(TM) Warranty

TR2-inkt is gecertificeerd voor langdurige resultaten door het 3M™ MCS™-garantiesysteem, waardoor de klanten verzekerd zijn van een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van hun graphics4.  Avery Dennison ICS Performance Guarantee

De VG-serie met TR2-inkt beschikt bijkomend over de Avery Dennison™ ICS™ prestatiegarantie die tot 4 jaar bescherming biedt voor duurzaamheid buiten en tot 7 jaar binnen5.

VG-eigenaren die hun apparaten opwaarderen naar TR2-inkt profiteren van indrukwekkende inktbesparingen tot maximaal 20% . De inkt levert bovendien uitstekende resultaten in veeleisende situaties waar hechting en wrijfbestendigheid van cruciaal belang zijn. Met maar liefst 200% stretch7 is TR2-inkt ideaal voor toepassingen zoals voertuigwraps. De nieuwe inkten beschikken ook over een uitstekende wasbestendigheid – een vereiste voor gepersonaliseerde kleding.

Met de upgrade kunnen VG-eigenaren, dankzij de combinatie van TR2-inkten en de nieuwe 'True Rich Color'-preset, de kleurenrijkdom en -nauwkeurigheid van hun prints naar een hoger niveau tillen.

Fantastische nieuwe functies verbeteren de print- en snijnauwkeurigheid en stroomlijnen de productie

De upgrade biedt VG-eigenaren een groot aantal nieuwe functies die de print- en snijnauwkeurigheid van hun toestellen optimaliseren en voor een sneller, meer gestroomlijnd productieproces zorgen. Dankzij de compatibiliteit met de geavanceerde Roland DG Mobile Panel 2 app8 kunnen operators nu nog meer functies van op afstand via hun smartphone of tablet aansturen. Dit zorgt voor meer vrijheid en flexibiliteit. Tenslotte zijn VG-apparaten na deze upgrade ook compatibel met de nieuwe, optionele TUC-4 take-up unit. Deze unit biedt twee modi waarmee u alle soorten materialen vakkundig kunt verwerken dankzij een sterk verbeterde opnameprecisie.

Een geweldige kans voor VG-eigenaren om de prestaties van hun bestaande apparaat te verbeteren

Paul Willems, verantwoordelijk voor Business Development en Product Management Roland DG EMEA, verklaart: “Dit is een geweldige kans voor de huidige VG-eigenaren om snel en eenvoudig de prestaties van hun bestaande printers/snijplotters te verbeteren met veel van de nieuwste VG2-innovaties. Daardoor krijgen ze een concurrentievoordeel en kunnen ze hun klanten de allerbeste service bieden. Het is opnieuw een bevestiging van onze belofte om onze klanten te helpen hun investering in Roland DG-technologie zo goed mogelijk te laten renderen. De nieuwste VG2-serie krijgt veel lof van de industrie en brengt grote voordelen voor onze klanten, dus we zijn blij VG-gebruikers de mogelijkheid te bieden om te upgraden naar tal van fantastische nieuwe functies van de VG2.”VG-640/540-gebruikers kunnen hun apparaten upgraden door de specifieke firmware en de laatste versie van de VersaWorks 6 RIP software te downloaden.  


1 Europa, Midden-Oosten, Noord-Afrika en India
2 VG ondersteunt geen TR2 Oranje inkt. TR2 Witte inkt is alleen beschikbaar in 250 cc. De huidige inktconfiguratie van het apparaat kan tijdens het converteren niet worden gewijzigd.
3 Tests uitgevoerd door Avery Dennison™ op digitale MPI Range-media. Bij gebruik van deze media kunnen prints die met TR2-inkt worden geproduceerd, na 6 uur worden gelamineerd wanneer de rollen of afbeeldingen goed geventileerd zijn en losjes worden gewikkeld. Voor meer details, zie: https://www.graphics.averydennison.com/en/home/services/warranty.html. Er kunnen zich regionale verschillen voordoen. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger.
4 3M™ MCS™ garantie is momenteel van toepassing op CMYKLcLmLk. De garantie is niet van toepassing op Oranje en Witte inkt. Garantie op Oranje inkt wordt momenteel geëvalueerd. Gebruikers van een 8c-configuratie kunnen 7c selecteren voor volledige conformiteit.
5 Avery Dennison™ ICS™ Prestatiegarantie is momenteel van toepassing op CMYKLcLmLk en Wit. Oranje inkt is momenteel uitgesloten. Gebruikers van een 8c-configuratie kunnen 7c selecteren voor volledige conformiteit.
6 De nieuwe inktformule gebruikt 10% minder inkt per print in vergelijking met TR-inkt, en ook minder inkt bij de zelfreiniging. De gemiddelde inktbesparing van 20% heeft betrekking op zelfonderhoudscycli. Besparingen kunnen verschillen al naargelang de omstandigheden.  
7 Afhankelijk van media en toepassing.
8 Ondersteunt zes talen (Japans, Engels, Italiaans, Duits, Spaans, Frans).