Roland DG aangenaam verrast door de eerste deelnemers die meedoen aan de Roland Hero-wedstrijd

Roland DG is overweldigd door de kracht van de deelnemers die meedoen aan de Roland Hero Awards 2018

 

Roland DG is overweldigd door de kracht van de deelnemers die meedoen aan de Roland Hero Awards 2018, een nieuwe wedstrijd die gebruikers van Roland over heel EMEA in de schijnwerpers zet.

Roland Hero, gelanceerd in april, krijgt vaart met een breed scala aan deelnemers uit de gehele regio, allemaal met een uniek verhaal.

Roland hoorde vanuit het Verenigd Koninkrijk van de gehandicapte ondernemer achter Hannah J Jewellery het hartverwarmende verhaal over een vriendschap. Het Spaanse merk In Your Face voor personalisatie van windsurfartikelen was er erg trots op om te vertellen hoe zij vanuit het niets een succesvol bedrijf hebben opgezet en, vanuit Hongarije, de toewijding van Rebel Grafikai Stúdió om een grote klus te klaren, was werkelijk adembenemend! Meer verhalen kwamen uit Italië, Zweden, Nederland en meer.

"Wij zijn aangenaam verrast door de verhalen die wij al hebben ontvangen voor de Roland Hero Awards", zegt Gillian Montanaro, hoofd Marketing, EMEA bij Roland DG.

"Gebruikers van Roland zijn ongelooflijk speciaal en doen buitengewone dingen – zij combineren hun innovatie, enthousiasme en motivatie om met hun apparatuur van Roland de allerbeste resultaten te behalen – maar een dergelijke rijkdom aan verbazingwekkende verhalen hadden wij niet verwacht.

"Sommige verhalen waren werkelijk zeer opwindend, bij enkele moest echter een traantje worden weggepinkt, bij andere viel de mond open van verbazing. Wat gebruikers van Roland allemaal niet bereiken! Het lezen van de verhalen was een emotionele belevenis – en we zijn nog niet eens halfweg! Het zal erg moeilijk worden om een winnaar te kiezen."

Het Roland Heroes-initiatief staat open voor alle gebruikers van Roland DG, of ze nu printers met UV-uitharding of Eco-solvents of sublimatieprinters, vinyl snijplotters, geïntegreerde printer/snijplotters of graveersystemen gebruiken, en of zij nu nieuwelingen of veteranen op de werkplek zijn.

De overall winnaar wint een fantastische vakantie naar Thailand, IJsland of Florida

De overall winnaar wint een fantastische vakantie – een keuze tussen een relaxt verblijf in het tropische Thailand, een opwindende gezinsreis naar Florida of een onvergetelijk bezoek aan IJsland – maar elk in aanmerking komend bedrijf dat meedoet kan op hun marketingmateriaal een ereteken plaatsen. Een geselecteerd aantal Spotlight Heroes wordt tevens uitgenodigd om meer over hun bedrijf te vertellen.

De sluitingsdatum is 31 oktober 2018 en omdat er al veel verhalen uit EMEA binnenstromen, is het aan te raden dat gebruikers van Roland hun verhalen nu delen.

Ga voor meer informatie en de registratie van uw belangstelling naar www.RolandHero.com.