Roland Heroes laten massaal van zich horen – geïnteresseerden kunnen nog altijd meedoen

 Roland Hero gains more momentum Binary Box SC header

Roland DG heeft al vele Roland Heroes ontdekt en verheugt zich erop nog meer nieuwe namen bekend te kunnen maken, naarmate de zoektocht naar buitengewone Roland-gebruikers verder gaat.

De Roland Hero Awards zetten mensen en ideeën in de bloemetjes die de levendige, ondersteunende en boeiende Roland-community maken tot wat ze is. De campagne, die werd gelanceerd in april, richt de spotlights op hun ondernemerschap, creativiteit en passie, die een drijvende kracht vormen voor de innovaties van Roland. Klanten uit de hele EMEA-regio delen volop hun verhalen. In ruil daarvoor krijgen ze alvast een vermelding als Roland Hero in de online erelijst. Daarnaast maken ze kans om uitgeroepen te worden tot winnaar van de campagne. Als bedanking mag hij of zij een onvergetelijke reis maken.

Onlangs maakte Roland bekend dat het de deadline voor inzendingen heeft verlengd tot 31 december 2018, waardoor Roland-gebruikers nu meer tijd hebben om hun fascinerende verhalen te delen.

"De respons van Roland-klanten is zo overweldigend en inspirerend dat we benieuwd zijn naar meer," zegt Gillian Montanaro, Head of Marketing, EMEA bij Roland DG. "We zijn blij om hun verhalen te kunnen delen met de wereld en kijken ernaar uit om in januari de winnaar van de Roland Hero Awards te kronen in januari."

De klanten die hun deelname al hebben ingediend, zijn afkomstig uit meerdere markten. In de signage & display markt bijvoorbeeld, leverde de zoektocht het Duitse reclamebedrijf Eastprint op. Ze vertrouwen op vijf Roland SOLJET printers, die alles leveren wat het bedrijf nodig op het juiste moment.

Ook in de sportsector hebben Roland Heroes hun verhalen gedeeld. Lieuwe Boards is een Nederlandse kiteboardspecialist die Roland VersaSTUDIO BN-20-technologie gebruikt om custom graphics te printen. Deze zijn duurzaam genoeg om hevige golven mee te trotseren. In Your Face op de Canarische Eilanden is er dan weer trots op een succesvol grafisch bedrijf voor de zeilmarkt te hebben opgebouwd, waarbij het sinds dag één een beroep doet op Rolands populaire en veelzijdige geïntegreerde print- en snijtechnologie. In Spanje is er Taymory dat samen met Ona Carbonell, kampioene synchroonzwemmen, een prachtige badmodecollectie heeft ontwikkeld met een Roland Texart RT-640.

Op de Roland Hero-webpagina prijken nog tal van andere namen, waaronder AO Design uit Duitsland, E-Styl' uit Frankrijk, The Binary Box uit het Verenigd Koninkrijk, Peñalver uit Spanje en Stampa Italiana uit Italië, om maar enkele andere voorbeelden te noemen. Eén voor één doen ze uitzonderlijke dingen met hun Roland-systemen.

Roland-klanten die interesse hebben om ook deel te nemen, kunnen naar www.rolandhero.com gaan en hun heldenverhalen indienen vóór 31 december 2018, de uiterste inzendingsdatum. De voorwaarden zijn toegankelijk via de website.

Image credits: Creativity is intelligence having fun image courtesy of The Binary Box  |  Swimwear image courtesy of Taymory  |  Kite surf image courtesy of  Lieuwe Boards