Inschrijving Sign+ Award 2018 geopend

De inschrijving voor de Sign+ Award 2018, waar Roland DG dit jaar zijn rol als hoofdsponsor opneemt, is geopend. Onder het motto ‘Be a sign virtuoso’ nodigt initiatiefnemer Sign+ Magazine/Sign.NL bedrijven uit om deel te nemen aan deze tweejaarlijkse vakwedstrijd. Bedrijven in de signbranche kunnen hiermee laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche voor grootformaat visuele communicatie als geheel is.

Be a sign virtuoso

Op de campagnebeelden van de Sign+ Award 2018 staan muzikanten centraal. Door talent en ervaring zijn zij virtuoos op hun instrument. Hiermee appelleren we aan de technische kwaliteiten die ook een goede signmaker moet hebben. Het gaat om vakmanschap, passie en gedrevenheid. Met Roland printers, snijplotters en geïntegreerde printers/snijplotters hebben signmakers een eindeloze reeks van mogelijkheden voor de creatie van toepassingen. Perfect voor creatieve zielen die graag met innovatieve en spannende projecten bezig zijn én dus een kans maken op de Sign+ Award 2018.

Aanmelding

Deelname aan de Sign+ Award 2018 is gratis. Inzenden kan tot 15 juni 2018 via Sign.NL/award. Ingezonden projecten moeten na 1 januari 2017 zijn gerealiseerd. Het wedstrijdreglement en alle overige informatie omtrent deze vakprijs staan online op sign.nl/award