Bezoek DGSHAPE op IDS 2019. De pioniers op het gebied van schaalbare CAD/CAM-technologie, die tandheelkundigen de vrijheid biedt om hun toekomst vorm te geven.


DGSHAPE (voorheen bekend als Roland EasyShape) zal zijn baanbrekende CAD/CAM-technologie-oplossingen tentoonstellen tijdens IDS 2019, dat plaatsvindt van 12 tot 16 maart in Keulen, Duitsland. DGSHAPE by Roland is een van de snelst groeiende merken in de tandheelkundige industrie - met reeds 9.500 verkochte eenheden wereldwijd. Het stelt de toekomstgerichte tandheelkundige laboratoria en klinieken in staat om hun activiteiten in een hoog tempo uit te breiden.

Of het nu in een speciaal laboratorium of freescentrum is, of in een ziekenhuis of kantoorlaboratorium, DGSHAPE frees- en 3D-oplossingen bieden het beste van twee werelden met de flexibiliteit van een open oplossing in combinatie met de zekerheid van een geleide workflow, naadloos geïntegreerd met partnertechnologie.

Voor bezoekers aan IDS wordt het een must om de stand van DGSHAPE te bezoeken, met de mogelijkheid om een spannende reeks van haar innovatieve technologieën in actie te zien en inzicht te krijgen in de nieuwste CAD/CAM-technologieën van de belangrijkste opinieleiders in het on-booth Seminars Theatre.


DGSHAPE freestechnologie op IDS

De DGSHAPE-ruimte op IDS 2019 zal geavanceerde oplossingen voor nat en droog digitaal frezen, nieuwe softwaretools voor business intelligence en meer tentoonstellen.

De DWX-52DCi en DWX-52D vijfassige dentale freestoestellen zijn ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar laboratoriumvriendelijke automatisering en zullen op de stand uitgebreid worden getest.

 

Voor optimaal gemak, materiaalflexibiliteit en autonome productie beschikt de DWX-52DCi over een Automatische Disk Wisselaar (ADW), die in staat is om tot zes schijven van verschillende materialen te laden, die tijdens het frezen automatisch kunnen worden vervangen. De DWX-52DCi ondersteunt ook DWINDEX performance monitoring software, zodat gebruikers in één oogopslag kunnen zien wanneer ze materialen moeten bestellen, gereedschappen vervangen en om de ROI te bepalen.

De DWX-52D is de evolutie van de industriestandaard, de DWX-51D. Een nieuw snap-on klemsysteem biedt een snelle en veilige set-up van verschillende materialen en maximaliseert het gebruik van schijven om de werking van het laboratorium eenvoudiger en efficiënter dan ooit te maken.

De beide frezen zijn voorzien van een automatische gereedschapswisselaar, die tot 15 gereedschappen kan bevatten voor het volledig automatisch frezen van een breed scala aan materialen. Zirkoniumoxide, was, PMMA, gips, PEEK, glasvezelversterkte hars, composiethars en CoCr-sintermetaal worden allemaal efficiënt en nauwkeurig gefreesd voor een verscheidenheid aan toepassingen zoals kronen, copings, bruggen en veneers.

Voor tandheelkundigen die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing voor nat frezen om de winstgevendheid te verhogen en de wachttijd voor patiënten te verkorten, zal de DWX-42W, de nieuwste toevoeging van DGSHAPE aan haar groeiende portfolio van tandheelkundige restauratietechnologieën, ook in actie komen op de beurs.

 

De DWX-42W maakt natfrezen van populaire glaskeramiek en composietharsen met hoge precisie en nauwkeurigheid mogelijk en is voorzien van een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige populaire DWX-4W. Deze omvatten nieuwe slijpgereedschappen voor een grotere materiaalcompatibiliteit, een grotere capaciteit voor de automatische gereedschapswisselaar (Automatic Tool Changer, ATC) met zes gereedschappen om slijpboren uit te wisselen tijdens autonome productie, ethernetconnectiviteit en een nieuwe, zeer nauwkeurige, door DGSHAPE ontworpen spindel.

Extra cruciale verbeteringen zijn onder meer een lagere luchtdruk en een lager luchtvolume (waardoor de compatibiliteit met de bestaande persluchttoevoer toeneemt), en tot 50% snellere freestijden.

Voor eenvoudige integratie in bestaande workflows biedt de DWX-42W de flexibiliteit van het gebruik van de software en de scanners waarmee laboranten en clinici al bekend zijn. De DWX-42W is geïnstalleerd als een enkele machine in een kliniek of gekoppeld aan een DWX-52D in een laboratoriumomgeving. De DWX-42W vergemakkelijkt de schaalbaarheid, waardoor het voor een groeiend bedrijf eenvoudig is om aan de toenemende eisen van de klant te voldoen.

Met tal van nevenactiviteiten, plus een uitgebreid assortiment voorbeelden, zullen de bezoekers op de stand van DGSHAPE de veelzijdigheid en de winstgevende mogelijkheden ontdekken waarover de hedendaagse tandheelkundige beschikt om het potentieel van digitale productie ten volle te benutten.


DGSHAPE On-Booth Seminar Theatre 

Voor bezoekers die op zoek zijn naar de laatste trends en inzichten in de sector, organiseert DGSHAPE een seminarieprogramma in zijn Seminar Theatre op de stand. Gerenommeerde industrie-experts en influencers uit de hele wereld zullen hun ervaringen met CAD/CAM-technologie delen in een reeks praktische en interactieve sessies.

Op donderdag 14 maart om 10.00 uur zal Dr. Jan Hajtó DGSHAPE vertegenwoordigen in het kader van de lezingen in de IDS prestigious Speakers’ Corner. Dr. Hajtó, een internationaal gerenommeerd spreker op het gebied van tandheelkundige esthetiek, all-ceramic restauraties, CAD/CAM, digitale tandheelkunde en complexe prosthodontische behandelingen, zal 'CAD/CAM Chairside Milled Restorations- Implementation and Clinical Considerations' presenteren. Hij zal beslissingscriteria schetsen voor de implementatie van een open chairside systeem, best-practice voorbeelden geven van geïntegreerde workflows en belangrijke voorbereidingsprincipes voor CAD/CAM gefreesde restauraties delen.


Party met DGSHAPE

DGSHAPE organiseert op donderdag 14 maart vanaf 17.00 uur opnieuw zijn 'Happy Hour' op de stand en nodigt zijn gewaardeerde klanten en industriepartners uit om zich bij het DGSHAPE team aan te sluiten voor een drankje, muzikaal entertainment en de kans om te netwerken met belangrijke opinieleiders en industrie-experts.

 

DGSHAPE op IDS 2019

Patrice Denonfoux, hoofd van DGSHAPE Roland Central Europe: ‘Voortbouwend op het succes van IDS 2017, zijn we verheugd om dit jaar terug te keren, waar we klanten, collega's, partners en vrienden uit de branche uitnodigen om onze immer baanbrekende oplossingen te bekijken - waarbij we zowel hardware als toekomstgerichte software en productiviteitstools voor de business presenteren. Dit belichaamt onze overtuiging dat technische uitmuntendheid, esthetiek en commercieel rendement allemaal een gelijkwaardige rol spelen in het succes van onze klanten.


U vindt DGSHAPE tijdens IDS 2019 in hal 3.1, op stand L030/M029.
Voor meer informatie over IDS 2019 en om u in te schrijven voor de show, kunt u terecht op www.english.ids-cologne.de.