Roland DG eert Paul Willems voor innovatieve productontwikkeling

Het doet Roland DG veel genoegen om aan te kondigen dat Paul Willems, hoofd Product Management en Business Development bij Roland DG EMEA, in de jaarlijkse prijzen is gevallen.

 
 

 

Het doet Roland DG veel genoegen om aan te kondigen dat Paul Willems, hoofd Product Management en Business Development bij Roland DG EMEA, in de jaarlijkse prijzen is gevallen.

Paul Willems en zijn team hebben waardering gekregen voor hun bijdrage aan innovatieve productontwikkeling bij Roland – opwindende oplossingen die inspelen op de echte behoeften in de markt en al tot grote opwinding in de industrie hebben geleid.

Paul is met name verantwoordelijk voor de geboorte en het succes van de UV-LED vlakbed- en beltprinters uit de VersaUV S-Serie, de achtkleurenprinter VersaEXPRESS RF-640 en de multifunctionele grootformaatprinter Texart RT-640M – die alle vorig jaar werden geïntroduceerd.

Om marktbreed te kunnen worden ingezet voor de productie van graphics, is de industriële VersaUV S-Serie ontworpen met het oog op maximale veelzijdigheid. Deze printers kunnen rechtstreeks op vrijwel elk substraat printen, en zijn beschikbaar in meerdere configuraties. De achtkleurenprinter VersaEXPRESS RF-640 is ontwikkeld om signmakers een duidelijke voorsprong op de concurrentie te geven, met verbluffende kwaliteitsprints in CMYKLk plus Oranje, Groen en Rood – tegen de laagste prijs in zijn categorie.

 

 

In de textielarena geeft de Texart RT-640M een fantastische flexibiliteit door op één enkel kostenefficiënt apparaat zowel rechtstreeks op transferpapier als direct op textiel te kunnen printen – ideaal voor kleding, interieurdecor en zachte signalering, evenals harde objecten waaronder promotieproducten en sportapparatuur.

Dit zijn perfecte voorbeelden van Roland die aantonen dat zij efficiënt inspelen op de actuele markt en hun klanten. Feedback direct uit de markt wordt verzameld die als inspiratie dient voor innovatieve productontwikkelingen. Deze benadering toont aan voordelen te bieden aan Roland EMEA-gebruikers omdat zij hiermee toegang krijgen tot marktspecifieke producten die hen in een snel veranderende industrie een stapje voor op de concurrentie geven. Ook andere regio’s beginnen van dit ethos te profiteren.

Bij het uitroepen van de winnaar van de jaarlijkse prijs sprak Gregory Bilsen, President van Roland DG EMEA, zijn waardering uit voor de teaminspanning die is geleverd bij het realiseren van de Roland-innovaties en benadrukte hij de positieve marktrespons op de nieuw geïntroduceerde oplossingen.

“Roland heeft een lange geschiedenis van innovatie op basis van samenwerking die van invloed is geweest op onze ontwikkeling als bedrijf en technologische pionier”, zei hij. “Paul Willems en zijn team zijn werkelijk een uitstekend voorbeeld hiervan. Alle dank gaat uit naar Paul en zijn team, en ik bedank iedereen bij Roland voor hun bijdrage.”