Aandacht voor innovatie en winstkansen tijdens FESPA 2015

Roland DG nodigt bezoekers van FESPA in Keulen uit om zijn zones te verkennen en een overvloed aan winstgevende printoplossingen en innovatieve toepassingen te ontdekken. De stand van Roland DG (stand Q15, hal 6) is onderverdeeld in technologiezones met uitzonderlijke producten en voorbeelden, die bezoekers zullen verrassen, prikkelen en inspireren.

Roland DG nodigt bezoekers uit om het indrukwekkend rendement van zijn geïntegreerde print- en snijtoestellen te ontdekken in de Print- & snijzone. De firma demonstreert de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de SOLJET PRO4 XR-640 en de zeer populaire VersaCAMM VS-i en VersaCAMM SP-i. Op de stand vinden bezoekers inspiratie en ideeën over hoe geïntegreerd printen en snijden hun bedrijf kan transformeren.

fes15_pers_printcut_print.jpg

In de Printzone vinden bezoekers de onlangs gelanceerde VersaEXPRESS RF-640 printer en het vlaggenschip van Roland DG, de SOLJET PRO4 XF-640 – Rolands snelste printer met maximale printsnelheden van 102 m²/u.

Beginnende en innoverende ondernemers moeten zeker een bezoek brengen aan de Personaliseringzone. Deze staat vol opwindende nieuwe toepassingen en vernieuwende voorbeelden. Inspiratie gegarandeerd voor wie op zoek is naar diversificatie. De VersaUV LEF-20 vlakbedprinter, ook wel de "magische machine" genoemd, print rechtstreeks op de meeste substraten tot 100 mm dik en maakt van standaard voorwerpen winstgevende, gepersonaliseerde items. Nu 3D-printing zo populair is, zullen ook de Roland monoFab ARM-10 3D-printer en de SRM-20 3D-freesmachine veel stof doen opwaaien.

fes15_pers_custom_uv.jpg

Bezoekers die meer willen weten over de uitzonderlijke duurzaamheid van de Roland ECO-UV-inkttechnologie, moeten zeker de UV-zone bezoeken. Daar treffen ze de UV-krachtpatser van Roland DG aan: de VersaUV LEJ-640F vlakbedprinter die kan printen op rollen en plaatmateriaal. Hierdoor krijgen drukkerijen en signmakers de flexibiliteit om een uitgebreid gamma van creatieve, kwalitatieve en winstgevende toepassingen te produceren, zoals displays, verpakkingsprototypes en signage voor binnen en buiten.

fes15_pers_subli.jpg

Het paradepaardje in de Sublimatiezone wordt vast en zeker de onlangs gelanceerde Texart RT-640 sublimatieprinter en de CS-64 kalender. Samen bieden deze machines een eenvoudige en betaalbare sublimatieoplossing. Door de toenemende populariteit en commerciële mogelijkheden van softsignage en textielprinten, kunnen bezoekers uit de eerste hand de toepassingen bekijken die mogelijk zijn met de Texart-reeks.  Er staan tal van interessante voorbeelden uitgestald, zoals sportkledij en sportmateriaal, kleding, gadgets en merchandising, softsignage en binnenhuistoepassingen. Vergeet niet uw exemplaar te vragen van de nieuwe Roland sublimatiegids, een kennismaking met sublimatie en de commerciële mogelijkheden van grootformaat printen.

Roland DG nodigt alle bezoekers van FESPA 2015 uit om deze zones te verkennen op stand Q15, hal 6; een hub van creativiteit, innovatie, winstgevende prestaties en tal van verrassingen. Eén van deze verrassingen is de bekende goochelaar James Anthony. Hij vertelt niet alleen hoe Roland-technologie hem geholpen heeft om zijn succesvol bedrijf Print By Magic uit te bouwen, maar verbaast de bezoekers ook met verbluffende trucs en illusies.   

FESPA 2015
Koelnmesse, Keulen
18-22 mei 2015