Aftellen naar Photokina

Photokina, de internationale handelsbeurs voor de fotografische sector, vindt van 23 tot 28 september plaats in Keulen (Duitsland). Roland DG zal in hal 10.1 op stand A50 haar nieuwste grootformaatprinters tonen. Ook de metaalprinters en graveertoestellen zullen uitgebreid voorgesteld worden.

Roland DG zal de bezoekers van Photokina laten kennismaken met de gloednieuwe VersaUV LEC-300 en VersaArt RS-640. De LEC-300 is ‘s werelds eerste UV printer/snijplotter die heel wat interessante nieuwe toepassingen mogelijk maakt. Zo kan met de LEC-300 reliëf en dimensie aan prints toegevoegd worden. Het printen van namaak krokodillenhuid en brailleschrift zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Ook is het mogelijk om met een transparante laag bepaalde delen van een print te accentueren. Dat geeft prints meteen een luxueus tintje. De RS-640 is een vier kleuren grootformaatprinter die uitstekend scoort op vlak van kwaliteit en productiviteit. Het is een flexibel productietoestel dat ideaal is voor een grote reeks toepassingen, zoals fotorealistische prints, verpakkingen, posters en banners voor buitenshuis.

Naast al deze nieuwigheden zal Roland DG enkele van haar gekende producten tonen en bespreken. Zo zullen beursbezoekers de gecombineerde printer/snijplotter VP-540, de metaalprinter MPX-80 en het graveertoestel EGX-350 aan het werk kunnen zien. Ook de toepassingen van al deze toestellen zullen een centrale plaats krijgen op de Roland-stand.

Photokina is een internationale handelsbeurs voor de fotografische sector die tweejaarlijks wordt gehouden in de beurshallen van Koelnmesse in Keulen in Duitsland. Roland DG zal tijdens de beurs te vinden zijn in hal 10.1 op stand A50. Meer informatie over Photokina vindt u op http://photokina.en.koelnmesse.info.