Bezoek FESPA 2017 en ontdek waarom print professionals voor Roland kiezen

Roland DG nodigt FESPA 2017 bezoekers uit om haar stand (Hal B7 Stand E20) te bezoeken en te ontdekken waarom wereldwijd zoveel print professionals voor Roland technologie kiezen om hun onderneming een boost te geven.

Verken een ongeëvenaard gamma van end-to-end digitale printers

Roland DG is een wereldwijde fabrikant van toonaangevende digitale printtechnologieën met meer dan 35 jaar branchekennis die een niet te evenaren waaier van oplossingen biedt. Tijdens FESPA 2017 zal Roland producten van haar uitgebreid assortiment tentoonstellen, zoals digitale grootformaat printers, snijplotters en geïntegreerde print- en snijtoestellen, UV-LED vlakbedprinters, sublimatie-oplossingen en nog veel meer.

Gillian Montanaro, hoofd van Marketing EMEA verklaart dat het Roland's prioriteit is om een volledige end-to-end oplossing aan te bieden: ‘Een belangrijk voordeel als u in een Roland investeert is dat u een oplossing aanschaft die veel meer te bieden heeft dan enkel een digitaal toestel. Het klopt dat onze technologie betrouwbaar en duurzaam is maar daarnaast bieden we een geïntegreerde kwaliteit met hardware, software, inkten, training, service en ondersteuning. Met deze holistische aanpak kunnen onze klanten het beste rendement op hun investering krijgen en, op hun beurt, de allerbeste service aan hun klanten bieden. Het is een van de redenen waarom klanten die een Roland kopen, trouw blijven aan Roland. Tijdens FESPA zullen we laten zien hoe gebruikers onze technologie in hun onderneming het best kunnen integreren en optimaal gebruik kunnen maken van het omvattende pakket dat we bieden.’

Win een CAMM-1 GR-640 snijplotter

Tijdens FESPA 2017, die van 8-12 mei in Hamburg, Duitsland plaatsvindt, is er een extra reden voor bezoekers om naar de Roland-stand te gaan en de nieuwe CAMM-1 GR snijplotterserie te ontdekken, namelijk de kans om hun eigen GR-640 snijplotter te winnen*!

De CAMM-1 GR-snijplotters werden in maart gelanceerd en beschikken over de snelste doorvoer in hun klasse, met een snelheid van 1485 mm per seconde, en hun uitvoersnelheid wordt ondersteund door een indrukwekkende kracht met tot 600g mesdruk. Prestatieverbeterende kenmerken omvatten een intuïtieve oversnijfunctie die tangentieel snijden simuleert voor scherpe, schone hoeken op moeilijk materiaal en een snijkop met een dubbele positie voor standaard en geperforeerd snijden, ideaal voor gestanste stickers.

De GR-snijplotters zijn heel flexibel op vlak van materiaalcompatibiliteit en elektronische pinch rollers met 10 drukinstellingen kunnen vlot zachte flock, dunne getinte raamfolie, dik reflecterend materiaal en nog veel meer aan. Het scala aan toepassingen is ook indrukwekkend, van raam- en vloerprints tot signalisatie, etiketten, verpakkingsprototypes en voertuiggraphics. De GR-serie is daarom een geweldige toevoeging in elk bedrijf; als vrijstaande snijoplossing of gekoppeld aan een bestaande printer.

Levendiger drukwerk met TrueVIS printer / snijplotters

Roland zal ook haar volgende generatie TrueVIS geïntegreerde print & snij-assortiment voorstellen, waaronder de laatste toevoeging aan het TrueVIS-gamma, de SG serie. Het TrueVIS-gamma levert de hoogste printkwaliteit wat betreft levendigheid, kleurengamma en complexe details. Het is echt een aanrader voor leveranciers van printsservices om naar de Roland-stand gaan waar het team de verbluffende printkwaliteit zal demonstreren die zowel met de VG- als de SG-serie mogelijk is.

Ontdek de winstmogelijkheden met Roland’s directe personaliseringsoplossingen

Aanpassing en personalisering zijn belangrijke consumententrends en ondernemende leveranciers van printservices die op zoek zijn naar manieren om zich van hun concurrenten te onderscheiden zullen Roland's innovatieve directe personaliseringsoplossingen in actie kunnen zien op de stand. Roland’s VersaUV-gamma van UV-LED vlakbedprinters die direct op bijna elk object of ondergrond kunnen printen en uitgerust zijn met een klantvriendelijke software interface zullen worden tentoongesteld. Met deze unieke oplossing kan de consument een enorm scala aan producten, waaronder telefoonaccessoires, technologieproducten, fotogeschenken, trofeeën, souvenirs, sportkleding, mode en nog veel meer personaliseren. Bezoekers aan de Roland-kans zullen de kans krijgen om zelf deze dynamische technologie uit te proberen en een uniek gepersonaliseerd souvenir mee naar huis kunnen nemen.

Gillian Montanaro: ‘Wij willen van een bezoek aan de Roland-stand een onvergetelijke ervaring maken met tal van innovatieve toepassingen en in het oog springende voorbeelden waarvan wij hopen dat ze de bezoekers zullen inspireren en tot de verbeelding zullen spreken. We kijken ernaar uit om alle FESPA bezoekers bij onze stand te verwelkomen en hen te laten zien waarom Roland de perfecte keuze voor hen is.

FESPA 2017 vindt plaats van 8-12 mei in Hamburg, Duitsland. Roland bevindt zich in Hal B7 Stand E20.

Ga naar  www.rolandfespa.com om u gratis aan te melden voor de show. Meer informatie over Roland DG kunt vinden op www.rolanddg.eu.

*Voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing.