Demonstratie toestellen Roland DG op het Autosalon in Brussel

Voor het derde jaar op rij kunnen bezoekers van het Auto- en motosalon in Brussel kennismaken met de toestellen van Roland DG. Er worden toestellen getoond waarmee voertuigstickers, car wraps en veiligheidsmarkeringen geprint en uitgesneden worden. Daarnaast zien bezoekers handige toestelletjes aan het werk die sleutelhangers en serienummerplaatjes graveren. Het Autosalon vindt van 15 tot en met 23 januari plaats in Brussels Expo. De Roland-toestellen worden getoond in paleis 7, op stand 24.

Roland DG heeft toestellen die zowel kunnen printen als snijden. Met deze geïntegreerde printers/snijplotters worden car wraps en voertuigstickers gemaakt. Deze stickers worden ondermeer gebruikt voor promotiewagens, bedrijfsvoertuigen, bestelwagens, raceauto's en wedstrijdmotors.

Daarnaast biedt het bedrijf verschillende snijplotters aan. Deze snijden beletteringen en folies nauwkeurig uit. Voorbeelden zijn folies om ramen te blinderen of bumpers te beschermen tegen steenslag.

Verder worden op het Autosalon een metaalprinter en graveermachine van Roland DG gedemonstreerd. Garagisten kunnen met deze toestellen hun eigen sleutelhangers maken. De toestellen zijn ook geschikt om serienummerplaatjes te graveren.

Breng een bezoek aan de stand van New Business Communications voor meer informatie over de toestellen van Roland DG.