Eerste editie 4.0 Argos Inspiration Days Open House Event

Welkom bij de eerste Argos Inspiration Days, waar meer dan 30 exposanten uit meer dan 10 landen hun nieuwste producten en diensten zullen presenteren: van prepress, tot print, afwerking en levering. De vakbeurs omvat een groot aantal top partner exposanten: Roland DG, Canon, Renz, Xeikon, Flint Group, Adobe, Plockmatic, Tecnau, Multigraf, Axode, Hunkeler en Argos Solutions!

"De grafische industrie is multidisciplinair en multisectorieel, waardoor productie, creatie en levering op een bepaald moment, voor elke professional, een noodzakelijke stap is. Daarom heb ik besloten om de Argos Inspiration Days te creëren en te co-organiseren door ondermeer alle aspecten van deze keten op één plek aan te bieden, met live demo's van de volledige digitale workflow", vertelt een enthousiaste Tony Michiels, oprichter en CEO van Argos Solutions.

Argos Inspiration Days vindt plaats op een unieke locatie, voor professionelen in de grafische industrie en aanverwanten, die allemaal op een efficiënte manier zaken willen doen. De organisatie verwacht meer dan 1000 bezoekers in 3 dagen van 6 tot 8 maart 2018 inbegrepen). Hoogtepunten zijn aanbieders van digitale print- en finishing oplossingen die een aantal van hun meest recente en innovatieve technologieën zullen demonstreren via een breed scala aan toepassingen.

Op de Argos Inspiration Days 2018 zal Roland DG ook de VersaUV LEF-300 LED-UV inkjet vlakbed printer presenteren. De LEF-300 print rechtstreeks op een hele reeks substraten en objecten tot 10 cm dik zodat merkartikelen, industriële goederen, prototypen van producten en nog veel andere objecten op een efficiënte manier kunnen worden gepersonaliseerd. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Voor bezoekers is het waarschijnlijk heel interessant om te zien hoe oplossingen vaak complexe en unieke printbehoeften aanpakken. Deze technologie biedt realistische oplossingen voor de meest veeleisende en uiteenlopende printbehoeften.

Roland DG is uniek gepositioneerd in de markt doordat het hoogwaardige printresultaten kan bieden voor vrijwel elk materiaal en zo kan voldoen aan de eisen en specificaties van haar klanten. Tijdens de Argos Inspiration Days zal Roland DG twee industriële toepassingen presenteren met de VersaUV LEF-300 LED-UV inkjet vlakbed printer;

Op basis van het type werk dat u vandaag doet of denkt te doen in de toekomst, is Roland DG vastbesloten om met u als klant samen te werken en u advies te geven over de beste configuratie om aan uw specifieke technische en budgettaire doelstellingen te voldoen. Zorg ervoor dat u Roland DG bezoekt voor meer informatie!

Argos Solutions is Europa’ s toonaangevende UV-coater producent en leverancier.

EMEA-hoofdkantoor gevestigd in Enghien (België).

Info-evenement: www.argosinspirationdays.com

Infobedrijf: www.argos-solutions.com