Eli Keersmaekers wordt President van het European Sales HQ

Roland DG Corporation kondigt aan dat Eli Keersmaekers lid is geworden van het Global Senior Executive Team. Hij is nu hoofd van het Europese Sales Headquarter. Keersmaekers zal rapporteren aan Dave Goward, President van de global sales en Executive Officer voor Roland DG.

Keersmaekers is momenteel CEO van Roland DG Benelux NV en blijft deze functie uitoefenen. In zijn nieuwe rol wordt Keersmaekers verantwoordelijk voor de verkoop van Roland DG-producten in alle Europese landen.

Deze wijziging maakt deel uit van het Global One-plan van de firma om diens leidinggevende positie te verstevigen in de markten waarin het bedrijf actief is. Roland DG Corp. met hoofdkantoor in Hamamatsu, Japan, heeft een uitgebreide productportfolio van geavanceerde digitale technologieën voor creatieve professionals. Het productgamma bestaat uit grootformaatprinters, snijplotters, graveermachines, freesmachines en metaalprinters.

"Ik heb al enkele jaren het genoegen om met Eli samen te werken", zei Goward. "Ik ben opgetogen dat hij het Global One-team komt versterken en dat we samen op het succes van onze vroegere Joint Ventures kunnen voortbouwen om wereldwijd een werkelijk geïntegreerde firma te worden."

"Het zijn uitdagende tijden voor Roland en het is een eer voor mij om hoofd te worden van de Europese sales," zei Keersmaekers. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken met een getalenteerde groep van internationale sales en marketingverantwoordelijken. Samen gaan we de uitdaging aan om de verkoop van Roland DG te laten groeien."

Keersmaekers werd in 2002 CFO van Roland DG Benelux NV. In 2006 werd hij CEO en lid van het Senior Executive Committee van Roland DG. Bovendien nam hij de functies op van voorzitter van het European Executive Committee en van het International Marketing Committee.