Fespa 2007 (Berlin)

 

Roland DG Benelux nv:

Fespa 2007 (Berlijn)

05-06-2007 tot 09-06-2007

Stand: C250

NIEUWE VersaCAMM VP-300/540

Het hoogtepunt op de Fespabeurs zal ongetwijfeld de release van de nieuwe VersaCAMM-serie zijn. We hebben immers 2 nieuwe extreem concurrerende modellen toegevoegd aan onze bestverkopende VersaCAMMs, de VP-300, 76,2cm breed en de VP-540 van 137,6cm.

De nieuwe VersaCAMM VP Serie is geheel opnieuw ontworpen om de productiviteit en de creativiteit voor professionals wereldwijd te optimaliseren - van marketingafdelingen van grote bedrijven, signbedrijven tot kleine drukkerijen. Door hun nieuwe compacte design en talrijke upgrades wordt de productie van professioneel drukwerk, banners, billboards, POP displays, labels, overdrukplaatjes, voertuig- en vloerbelettering, heat transfers voor textiel, etc. uitermate eenvoudig.

Volgens Yohei Shinomura, Roland DG Color Product Manager is de nieuwe VersaCAMM VP een krachtig creatief toestel dat uitstekend in een typische kantoorruimte of een kleine drukkerij past. Bovendien is het toestel gemakkelijk te bedienen door ervaren of onervaren gebruikers en zit het boordevol onderdelen die de prestaties verhogen zoals voorkeursinstellingen voor verschillende materialen. De VersaCAMM VP Serie is ontworpen voor een veelzijdigheid aan creatieve toepassingen. De legendarische Roland Print & Cut technologie biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn activiteiten verder uit te breiden door middel van deze nieuwe lijn Print & Cut toestellen die borg staan voor een uitzonderlijke printkwaliteit.

Kenmerken van de nieuwe VersaCAMM VP Serie

  • Het nieuwe compacte design is uitermate geschikt voor het gebruik in kantoorruimtes, winkels en kleine drukkerijen.
  • De gebruiksvriendelijkheid maakt de VersaCAMM VP ideaal voor creatieve professionals in vrijwel iedere bedrijfstak.
  • Veelzijdig - de VersaCAMM functioneert als printer, printer/snijplotter of autonome vinylsnijder.
  • Perfecte partner in productie voor een breed gamma aan op maat gemaakte grafische toepassingen zoals outdoor signalisatie, billboards, lichtbox-prints, banners, overdrukplaatjes, labels, posters, POP displays, voertuigbelettering, textieldecoratie, etc.
  • Ondersteunt een breed gamma aan media, zoals zelfklevende vinyl, banners, papier, film, tarpaulin en heat transfer papier.
  • Bevat Roland VersaWorks 2.2, de laatste versie van Roland′s krachtige, gebruiksvriendelijke RIP software. De nieuwste features hiervan zijn het Roland Color spotkleurensysteem en een variabele Data Printing.
  • De sneldrogende ECO-SOL MAX inkt in 4 kleuren (CMYK) garandeert volle, rijke kleuren, een uitstekende printkwaliteit, is uiterst bestand tegen krassen en heeft een 3-jarige outdoor levensverwachting.
  • Een optioneel media take-up systeem dat rollen tot 30kg supporteert voor de VP-540 en tot 20kg voor de VP-300.
  • Een automatisch onderhoudssysteem voor een feilloze bediending dat onmiddellijk printen garandeert ten allen tijde.
LOGO′S AFBEELDINGEN PRODUCTS
  VP-540 VP-300
logo_VP-Series.zip VP540_F_1.zip VP300_F_1.zip
VP540_F_2.zip VP300_F_2.zip
VP540_F_3.zip VP300_F_3.zip
VP540_L_1.zip VP300_L_1.zip
VP540_L_2.zip VP300_L_2.zip
VP540_L_3.zip VP300_L_3.zip
VP540_R_1.zip VP300_R_1.zip
VP540_R_2.zip VP300_R_2.zip
VP540_R_3.zip VP300_R_3.zip

Verdere toestellen op onze stand

FP-740

De printkwaliteit van de Hi-Fi Express 740 is gewoonweg verbazingwekkend.

De Hi-Fi Express FP-740 187,96cm sublimatieprinter creëert fantastische afbeeldingen voor een hele reeks van toepassingen, zoals vlaggen, banners en andere bedrukte materialen. Met zijn degelijke, nauwkeurige constructie, een uitgebreid inkttoevoersysteem en een imposante maximumsnelheid van 50,91m²/u is dit toestel uitermate geschikt voor grootschalige productie.

De FP-740 werd vooraan uitgerust met een geautomatiseerd oprolsysteem om het precisiesnijden te vergemakkelijken, zelfs wanneer het toestel onbemand is.

AJ-1000

Met een maximale printsnelheid van 45m²/u is de AJ-1000 ideaal voor grootschalige toepassingen zoals banners, reclameborden, voertuiggrafieken en andere afbeeldingen met een lange levensduur. De AJ-1000 levert puik zeskleurenwerk (CMYK+LcLm) af op de meest uiteenlopende gestreken en niet gestreken materiaalsoorten. Uw objecten zijn bovendien lang bestand tegen alcohol, krassen, water, etc. en dus perfect voor buitengebruik. Wij bieden hiermee oplossingen voor alle soorten toepassingen en dit volgens ons motto: "Transforming your imagination into reality".

GX-PRO

De Camm PRO-serie omvat 3 modellen: de GX-300/400 en 500 met een snijbreedte van 737, 1000 en 1195 mm. De GX Pro is inclusief een optisch registratiesysteem dat de snijtekens automatisch detecteert om de afgedrukte contouren uit te snijden. De GX Pro vinylsnijders bevatten ook de Roland CutStudio ontwerpsoftware, die als plug-in voor Corel Draw (12) en Adobe Illustrator fungeert en compatibel is met Windows en Mac.

SV-8/12/15

De SV-serie bestaat uit 3 modellen met snijbreedte van 60mm (SV-8), 250mm (SV-12) en 340mm (SV-15). De draagbare Stika is ideaal voor kleine kantoorruimtes, scholen, hobbyisten en drukkerijen. De SV-serie wordt geleverd met de Roland CutStudio Software, die als plug-in voor Corel Draw (12) en Adobe Illustrator fungeert en is compatibel met Windows en Mac. De Stika Navi software maakt het mogelijk om afgedrukte contouren perfect uit te snijden.

XC-540

Het ultieme print & snijtoestel voor uw bedrijf is ongetwijfeld de XC-540, die een fotorealistische beeldkwaliteit combineert met nauwkeurig precisiesijnden in een 54" apparaat. De XC-540 past daarmee ongetwijfeld in de nieuwe generatie toestellen en wordt geleverd met de made-to-measure Versaworks software-RIP en behoort tot de verst ontwikkelde print/snijtoestellen in de grafische industrie De XC-540 heeft 6-kleuren CMYKLcLm beelden, eigenschappen van een drievoudig verwarmd systeem en geavanceerde mediavoeding, een automatisch oprolsysteem en kan optioneel aangekocht worden met een droger/blazer en werd speciaal ontworpen voor grootschalige productieomgevingen.

Roland-presentaties en workshops op Fespa 2007

Naast de presentatie van Roland DG′s productgamma, zullen de Rolandmedewerkers u een aantal interessante Workshops voorstellen:

Strass Workshop

Hoe uw omzet in de reclame-of ontwerpindustrie te verhogen.

Roland Versaworks Workshop

Introductie van Versaworks en Roland's nieuwe Roland Color.

Roland Print&Cut workflow