FESPA 2013 een groot internationaal succes voor Roland DG

FESPA 2013 was een groot succes voor Roland DG: het bedrijf kreeg heel wat volk op de stand, wist stevige verkoopresultaten te boeken en noteerde een hele reeks interessante leads bij de internationale bezoekers uit verschillende sectoren.

Eli Keersmaekers, President European Sales HQ, verklaarde naar aanleiding van de beurs: "FESPA 2013 was een bijzonder geslaagd evenement voor Roland DG. Er was heel wat belangstelling voor ons volledige aanbod vanwege een zeer internationaal samengesteld publiek. De XF-640 printer en de XR-640 printer/snijplotter, onze nieuwe aanwinsten in de SolJet Pro4-serie, kregen erg veel aandacht - niet alleen van signmakers, maar ook van vertegenwoordigers van de commerciële en digitale printers. De bezoekers kwamen voor de ongelooflijke productiviteit en kwaliteit van onze machines."

Tijdens de beurs werd ECO-SOL MAX2 van Roland bekroond met de European Digital Press (EDP) Award in de categorie "Best New Generation Solvent Ink Technology". Deze inkt is compatibel met de Pro4-serie.

De Pro4 XF-640 is de nieuwe hogesnelheidsprinter van Roland DG. Dit model haalt snelheden tot 102 m²/u en werd ontworpen voor indoor en outdoor-toepassingen. De XF-640 is dan ook de ideale productiemachine voor signalisatie, banners, wraps voor voertuigen, raamstickers, POP-displays, beursmateriaal, posters enz... De printer is voorzien van de meest geavanceerde printkoppen in de industrie, die door hun gestaggerde opstelling een maximale productiviteit halen.

De XF-640 en de XR-640 deelden de ruimte op de stand met een uitgebreid assortiment andere toonaangevende machines van Roland, zoals de LEC-540 en de LEJ-640 van het VersaUV-assortiment en de VersaCAMM VS en SPi-series - de bestsellers van Roland en favorieten van de signmakers.

Op de stand werden ook nog indrukwekkende getuigenissen getoond van Roland-klanten van overal ter wereld - wat op heel wat bijval kon rekenen van de internationale bezoekers. Bovendien had de karikaturist het bijzonder druk met het schetsen van klanten, dealers en partners terwijl ze van een hapje en een drankje genoten in het Roland Café op de stand.

Een video met de hoogtepunten op de stand van Roland DG op FESPA kunt u op Facebook bekijken.