Fespa Digital 2008 wordt voltreffer voor Roland DG

Roland DG blikt terug op een erg geslaagde editie van Fespa Digital. Veel bezoekers waren geïnteresseerd in de toepassingen die het bedrijf in een Gallery presenteerde en ook de gekende printers en geïntegreerde print- en snijtoestellen konden rekenen op grote belangstelling van de beursgangers.

Fespa Digital vond dit jaar plaats in Genève (Zwitserland) en lokte geïnteresseerden van over de hele wereld. Roland DG presenteerde er zijn volledige Large Format-gamma. De gekende printers en geïntegreerde print- en snijtoestellen kregen erg veel aandacht van de bezoekers. Bij de geïntegreerde printers/snijplotters bleken vooral het gebruiksgemak en de efficiëntie erg gewaardeerde eigenschappen. Ook de nieuwe XC-540 met witte inkt was een echte hit. Heel wat mensen zagen de mogelijkheden van de witte inkt in de markt van labels en window graphics. Bestaande XC-540-gebruikers apprecieerden bovendien de gratis upgrade die Roland DG aan hen ter beschikking stelt via zijn website.

Ook de Roland Gallery was een echte publiekstrekker. Bezoekers stonden versteld van de veelzijdigheid van de toepassingen van digitaal printen en snijden. Vooral de waterflesjes waarvan de labels geprint waren op een clear film met de witte inkt, werden warm onthaald. Maar ook de gewrapte piano en koelkast en de versierde snowboards, wielerkledij, lampenkappen… trokken de aandacht.

Roland DG kan dus terugblikken op een erg geslaagde beurs. Het bedrijf is zeer tevreden over haar sales leads en de reacties die het kreeg op haar stand. Nu kunnen de voorbereidingen voor Fespa Digital 2009 beginnen.