Four Pees presenteert RIP-software voor Roland-toestellen op Grafi+Sign

Four Pees, wereldwijd distributeur van ondermeer productiesoftware voor grootformaatprinters, stelt tijdens Grafi+Sign een RIP-software voor die ontwikkeld werd voor gebruik in combinatie met Roland-toestellen. De software, PrintFactory genaamd, verhoogt de productiviteit en de kwaliteit en garandeert consistente resultaten op verschillende printers.

PrintFactory v4 is een compleet productieprogramma voor banners, signalisatie en andere grootformaatprints. PrintFactory zorgt voor een professionele voorbereiding en foutencorrectie van printbestanden. De software stuurt volledig voorbereide bestanden naar de Roland-printers. In deze bestanden worden alle witte, transparante en spotkleuren, alle embossing en snijdata opgenomen. Dit vergroot de productiviteit en nauwkeurigheid van de printer en de kwaliteit van de print. PrintFactory is compatibel met de VersaUV LEC-300, de VersaArt RS-640 en de VersaCAMM VS-640.

Grafi+Sign vindt van 12 tot en met 14 september plaats in Kortijk. U vindt Four Pees op stand 488. Op de beurs kunt u ook terecht bij verschillende geautoriseerde dealers van Roland DG voor meer informatie over de Roland-toestellen.