Ga digitaal met Roland DG op ITMA 2015

Bezoekers aan de stand van Roland DG (H18-H101) op ITMA 2015 worden uitgenodigd om "digitaal te gaan". Ze kunnen kennismaken met vooruitstrevende technologieën voor digitaal grootformaatprinten en een groot aantal winstgevende toepassingen.

Op zijn interactieve stand brengt Roland DG zijn digitale sublimatie- en print- en snijdtechnologieën tot leven. Elke stap van het productieproces wordt gedemonstreerd aan de hand van workflows van het oorspronkelijk ontwerp tot aan de afgewerkte kledingstukken. Bezoekers kunnen ook voorbeelden mee naar huis nemen.

De stand stelt heel wat creatieve en vernieuwende voorbeelden tentoon, zoals kleding, sportkledij, interieurdecoratie en signalisatie. De bezoekers kunnen een exemplaar van de Roland-sublimatiegids meenemen, waarin wordt uitgelegd welke commerciële mogelijkheden digitaal sublimatieprinten te bieden heeft.

Encarna Luque, directeur Business Development bij Roland DG, verklaart: "Als bedrijf met een lange geschiedenis in de textiel- en kledingsector, neemt Roland DG maar al te graag deel aan ITMA, een van de toonaangevende beurzen van de sector. We willen bezoekers inspireren en helpen begrijpen welke voordelen de Roland sublimatie- en printtechnologieën te bieden hebben voor hun business. Of ze nu analoge methodes gebruiken en overwegen om digitaal te gaan, of van plan zijn om hun bestaande portfolio van digitale toestellen uit te breiden."

Encarna Luque gaat verder: "Klanten zullen vooral geïnteresseerd zijn in de kostenefficiëntie en hogere marges die onze digitale oplossingen te bieden hebben. Ook de veelzijdigheid van de outputs en het groot aantal toepassingen zullen bezoekers aanspreken. De flexibiliteit om de productie aan te passen aan de eisen van de klanten, kleine oplagen en voorbeelden op aanvraag zijn extra troeven. De betrouwbaarheid van de technologie is nog een groot pluspunt, die onbemand printen toelaat."

Tijdens de beurs, die plaatsvindt in Milaan (Italië) van 12 tot 19 november, zal Roland DG een uitgebreide reeks van technologieën demonstreren, zoals de betaalbare en intuïtieve Texart RT-640 sublimatieprinter en de bijhorende CS-64 kalender. Voor kleine oplagen en de personalisatie van voorwerpen zoals T-shirts, petjes, schoenen, tassen en accessoires, zal Roland de veelzijdigheid van zijn geïntegreerde printers/snijdplotters demonstreren, zoals de populaire VersaCAMM-reeks* en de BN-20 desktopprinter/snijplotter. 

Ondernemers kunnen zich verder laten inspireren door de mogelijkheid van de VersaUV LEF-20 desktopflatbed om rechtstreeks te printen op een groot aantal voorwerpen en deze om te vormen tot winstgevende, gepersonaliseerde items.

Encarna Luque besluit: "We kijken we er erg naar uit om de klanten te ontvangen op ITMA en onze een uitgebreide reeks technologieën, die een aanzienlijk winstpotentieel te bieden hebben, te tonen. Samen kunnen we bekijken hoe technologie van Roland hun business kan doen groeien."

* De Roland VersaCAMM is de bestverkochte grootformaatprinter voor duurzame afbeeldingen. Bron: InfoTrends, 2009 – 2013

 

ITMA 2015 vindt plaats in Fiera Milano Rho in Milaan, Italië van 12-19 november 2015.