Geslaagde lancering van Roland DG’s MAX Warranty en nieuwe toestellen

Tijdens Fespa Digital in Amsterdam stelde Roland DG haar verlengde garantie op Eco-Sol MAX-machines voor. Deze MAX Warranty beschermt gebruikers tegen onvoorziene kosten en biedt hen de zekerheid waar ze naar snakken. Ook de nieuwe VPi en AJi werden succesvol gelanceerd.

MAX Warranty biedt twee jaar garantie op Roland-machines die exclusief met Eco-Sol MAX-inkten werken. Deze inkten bewijzen al jarenlang hun betrouwbaarheid. De combinatie van een Roland-printer of geïntegreerde printer/snijplotter met de Eco-Sol MAX-inkten resulteert dan ook in een optimaal gebruik van de machine.

Naast MAX Warranty, bleken de nieuwe VPi en AJi belangrijke aandachtstrekkers. De VPi is Roland DG’s gloednieuwe geïntegreerde printer/snijplotter die gekenmerkt wordt door een grote veelzijdigheid, kwaliteit en efficiëntie. De AJi is de verbeterde versie van de gekende AJ-grootformaatprinter. De printkwaliteit en productiviteit van deze printer liggen hoger dan bij de vorige versie, dankzij de toevoeging van Roland Intelligent Pass Control.

Ook voor de FP-740 sublimatieprinter was er veel interesse, voornamelijk vanuit de sporttextielsector. De FP-740 kan nu naar de wensen van de klant samengesteld worden.

Niet enkel de toestellen kregen een belangrijke plaats op de stand. Roland DG lichtte er ook haar drie steunpilaren toe, namelijk Roland DG Care, Academy en Creative Centers. Roland DG Care omvat de service- en onderhoudscontracten, technische ondersteuning en gratis software updates. Onder de noemer Roland DG Academy organiseren we technische, product- en softwaretrainingen. In de Creative Centers tot slot demonstreren we uiteenlopende applicaties die met de toestellen van Roland gemaakt kunnen worden. Deze drie steunpilaren illustreren het engagement van Roland DG ten opzichte van haar eindklanten en dealers. Het bedrijf levert kortom niet enkel toestellen, maar biedt een totaaloplossing aan. Dit stelt Roland DG in staat een langetermijnrelatie op te bouwen met haar klanten.