Gooi uw anker uit op FESPA Digital

FESPA Digital in München is het evenement waarop men zijn koers voor de komende jaren bepaalt. Daarom nodigt Roland DG alle bezoekers uit om hun anker uit te gooien op stand 230 in hal B1. Aan boord zijn de oerdegelijke printers met nieuwe ECO-SOL MAX2 of UV-inkt. De focus ligt op de schat aan mogelijkheden die deze toestellen bieden. Het zijn toepassingen waarmee gebruikers zich stevig op de kaart zetten.

news_fespa14.jpg

Op 20 mei steekt FESPA Digital 2014 van wal. Onder het motto “Werp uw anker uit” nodigt Roland DG alle bezoekers uit om poolshoogte te komen nemen op zijn stand en om de schat aan mogelijkheden te komen ontdekken. De opportuniteiten die digitaal printen biedt zijn namelijk eindeloos en winstgevend. De juiste kennis, uitrusting en ondersteuning geeft de wind in de zeilen.

Het vlaggenschip

Het vlaggenschip van Roland DG is de SOLJET PRO4 XR-640. Deze printer/snijplotter is de ideale combinatie van betrouwbaarheid, veelzijdigheid en snelheid. De XR-640 werkt met de nieuwe, door EDP bekroonde ECO-SOL MAX2-inkt in onder meer wit, metallic zilver en licht zwart. Het opake wit geeft prachtige effecten op transparante en gekleurde media. Het is onder meer ideaal voor raamstickers en corporate branding-materiaal. Metallic zilver wordt gebruikt om goud, brons, koper en meer dan 500 andere metallic kleuren te simuleren. De schittering in deze kleuren geeft de prints een luxueuze uitstraling en zorgt ervoor dat een reclameboodschap opvalt. Licht zwart creëert op zijn beurt mooie grijsgradaties en is ideaal voor zwart/witbeelden. Fotografen, decorateurs en reclamemakers zijn er weg van.

Al deze inktkleuren zijn ook beschikbaar op de nieuwe VersaCAMM-reeks. VersaCAMM is ’s werelds bestverkopende printer.* De nieuwe telgen uit deze familie, VS-i genaamd, bouwen verder op deze lange traditie van gebruiksvriendelijke en betaalbare printers met snijfunctie. De nieuwe inkten met snellere droging, eenvoudigere vervanging van inktcassettes en talrijke andere verbeteringen maken dat de VS-i nu al de nieuwe publiekslieveling is.

Aan boord

Ook de SOLJET PRO4 XF-640 is aan boord. Deze blinkt uit in vier kleuren printen aan een zeer hoge snelheid. Verder stelt de Roland-bemanning de VersaUV LEF-20 voor. Deze compacte vlakbedprinter voor gadgets, relatiegeschenken en prototypes opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden. Het toestel print tekst en beelden aan een zeer hoge resolutie op een grote variatie aan artikelen waaronder iPhone en tablet covers, pennen, plexiglas fotoblokken, golfballen en andere voorwerpen of platen tot 10 cm hoog. De LEF-20 stelt gebruikers in staat nieuwe markten te veroveren.

Anker uitwerpen

Roland DG nodigt alle bezoekers uit om hun anker uit te werpen en nieuwe schatten te ontdekken op stand 230 in hal B1. Met het uitgebreid advies van de bemanning achter de hand zet u ongetwijfeld koers naar nieuwe, winstgevende oorden.

 

FESPA Digital

Messe München
Hal B1, stand 230
20-23 mei 2014

*Bron: InfoTrends 2009-2013