Gratis upgrade voor Roland XC-540

Roland DG Corporation kondigt een gratis upgrade voor klanten met een SOLJET PRO III XC-540 printer/cutter aan. De upgrade bestaat uit de revolutionaire Roland Intelligent Pass Control-technologie, die betere printkwaliteit tegen een hogere snelheid garandeert, en nieuwe mediaflenzen voor een perfecte mediadoorvoer tijdens langere printopdrachten.

De XC-540 is Roland DG’s snelste en meest geavanceerde printer/cutter die door professionals gebruikt wordt om hogekwaliteits voertuiggrahics, signs, POP-displays, banners, labels, stickers en zo meer te produceren.

De upgrade bestaat uit het revolutionaire Roland Intelligent Pass Control, dat een betere printkwaliteit tegen een hogere snelheid garandeert. Roland Intelligent Pass Control, verhoogt de productie in standaard kwaliteit met 25% verhoogt de printkwaliteit in elke printmode* door voor vloeiende overgangen en effen volvlakken te zorgen. De upgrade voorziet ook in nieuwe mediaflenzen, die voor een perfecte mediadoorvoer tijdens langere printopdrachten zorgen. Deze nieuwe flenzen zijn ontwikkeld als reactie op de trend in de markt om steeds zwaardere mediarollen te gebruiken. Dankzij de nieuwe flenzen kunnen rollen tot 30 kg geladen worden.

Dit alles biedt Roland DG gratis aan de XC-540-gebruikers aan. Klanten kunnen surfen naar de Upgrade Registratie Pagina om zich te registreren en zo een gratis upgrade-pakket te bestellen.

Als kleine tegenprestatie vraagt Roland DG u deel te nemen aan een online marktonderzoek. De vragenlijst is te vinden op de Roland DG “value-up” site. Op basis van dit onderzoek wil Roland DG de markt blijven voorzien van nieuwe, innovatieve technologieën.

* 37% tot 100% hogere printsnelheden dan het voorgaande model, afhankelijk van de media en de geselecteerde printmode.