Het Auto- en motosalon in Brussel kent goede start voor Roland DG

Roland DG is nu al tevreden over haar deelname aan het Auto- en motosalon dat op 14 januari van start ging. De interesse voor haar snijplotters en gecombineerde printers/snijplotters is groot. Met de gecombineerde machines kunnen garagisten, autofabrikanten, motorshops en tuningfanaten ondermeer voertuigstickers, car wraps en veiligheidsmarkeringen printen en uitsnijden. Verder toont Roland DG een graveermachine en een metaalprinter die ideaal zijn om sleutelhangers en serienummerplaatjes te graveren.

Voor het tweede jaar op rij toont Roland DG de mogelijkheden van haar toestellen aan de bezoekers van de European Motor Show Brussels of kortweg het Autosalon. Met haar deelname wil het bedrijf de autowereld laten kennismaken met haar toestellen.

Op haar stand in paleis 3 (stand 3.04A) toont Roland DG twee toestellen die zowel kunnen printen als snijden, verschillende snijplotters, een graveermachine en een metaalprinter. Met de geïntegreerde printers/snijplotters van Roland DG worden hippe car wraps en voertuigstickers geproduceerd. Deze stickers zijn ideaal voor promotiewagens, bedrijfsvoertuigen, raceauto's, wedstrijdmotors en meer. Car wraps worden ook vaak gebruikt om gewone auto's te "pimpen". De snijplotters zijn geschikt om beletteringen en folies uit te snijden. Zo kunnen bijvoorbeeld folies om ramen te blinderen of bumpers te beschermen tegen steenslag op maat gesneden worden. Verder demonstreert Roland DG een metaalprinter en graveermachine. Garagisten kunnen met deze toestellen hun eigen sleutelhangers maken. De toestellen zijn ook geschikt om serienummerplaatjes te graveren.

Het Autosalon loopt nog tot 24 januari in Brussels Expo.