Klanten vertegenwoordigen Roland DG op Open Innovatie Forum

Het Open Innovatie Forum biedt aan innovatieve bedrijven de mogelijkheid hun ervaringen te delen met bedrijfsleiders, productontwikkelaars, marketeers en zo meer. Zeefdrukkerij Vaneylen en Omega-Tronics zullen deelnemen aan deze innovatiebeurs, die op 8 december 2009 plaatsvindt in de Limburghal in Genk (België). Beide bedrijven zullen toelichten op welke innovatieve manier de Roland-toestellen hun werk hebben veranderd.

Zeefdrukkerij Vaneylen kocht als één van de eersten in België een Roland VersaUV LEC-300 aan. De mogelijkheid om een glanzende laag en reliëf te printen spraken tot de verbeelding van zaakvoerders Steven Lehaen en Suzie Vaneylen. Voor hen is de LEC-300 het ideale toestel om interessante nieuwe toepassingen te ontwikkelen en nieuwe klanten aan te trekken. Vaneylen zal de mogelijkheden van de LEC-300 live tonen tijdens het Open Innovatie Forum.

Omega-Tronics is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronica. Voor de productie van functionele prototypes gebruikt het bedrijf een MDX-540 freesmachine van Roland DG. Tijdens de beurs zal zaakvoerder Philippe Aerts voorbeelden van deze prototypes tonen en toelichten.

Meer informatie over het Open Innovatie Forum vindt u op www.openinnovatieforum.be.