Laat uw creativiteit de vrije loop met de nieuwe VersaCAMM modellen

Roland DG Benelux NV heeft vandaag 2 nieuwe modellen toegevoegd aan haar bestverkochte VersaCAMM ECO-SOL MAX inkjet printer/plotter-lijn - de 30" VP-300 en de 54" VP-540.

De nieuwe VersaCAMM VP Serie is geheel opnieuw ontworpen om de productiviteit en de creativiteit voor professionals wereldwijd te optimaliseren - van marketingafdelingen van grote bedrijven, signbedrijven tot kleine drukkerijen. Door hun nieuwe compacte design en talrijke upgrades wordt de productie van professioneel drukwerk, banners, billboards, POP displays, labels, overdrukplaatjes, voertuig -en vloerbelettering, heat transfers voor textiel, etc. uitermate eenvoudig.

Volgens Yohei Shinomura, Roland DG Color Product Manager is de nieuwe VersaCAMM VP een krachtig creatief toestel dat uitstekend in een typische kantoorruimte of een kleine drukkerij past. Bovendien is het toestel gemakkelijk te bedienen door ervaren of onervaren gebruikers en zit het boordevol onderdelen die de prestaties verhogen zoals presettings voor verschillende materialen. De VersaCAMM VP Serie is ontworpen voor een veelzijdigheid aan creatieve toepassingen. De legendarische Roland Print & Cut technologie biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn activiteiten verder uit te breiden door middel van deze nieuwe lijn Print&Cut toestellen die borg staan voor een uitzonderlijke printkwaliteit."

Kenmerken van de nieuwe VersaCAMM VP Serie:

  • Het nieuwe compacte design is uitermate geschikt voor het gebruik in kantoorruimtes, winkels en kleine drukkerijen.
  • De gebruiksvriendelijkheid maakt de VersaCAMM VP ideaal voor creatieve professionals in vrijwel iedere bedrijfstak.
  • Veelzijdig - de VersaCAMM functioneert als printer, printer/snijplotter of autonome vinylsnijder.
  • Perfecte partner in productie voor een breed gamma aan op maat gemaakte grafische toepassingen zoals outdoor signalisatie, billboards, lichtbox-prints, banners, overdrukplaatjes, labels, posters, POP displays, voertuigbelettering, textieldecoratie, etc.
  • Ondersteunt een breed gamma aan media, zoals zelfklevende vinyl, banners, papier, film, tarpaulin en heat transfer papier.
  • Bevat Roland VersaWorks 2.2, de laatste versie van Roland′s krachtige, gebruiksvriendelijke RIP software. De nieuwste features hiervan zijn het Roland Color spotkleurensysteem en een variabele Data Printing.
  • De sneldrogende ECO-SOL MAX inkt in 4 kleuren (CMYK) garandeert volle, rijke kleuren, een uitstekende printkwaliteit, is uiterst bestand tegen krassen en heeft een 3-jarige outdoor levensverwachting.
  • Een optioneel media take-up systeem dat rollen tot 30kg supporteert voor de VP-540 en tot 20kg voor de VP-300.
  • Een automatisch onderhoudssysteem voor een feilloze bediending dat onmiddellijk printen garandeert te allen tijde.
Brochures
/
English Brochure: VP-Series
/
Deutscher Prospekt: VP-Serien
Handleidingen
/
English Brochure: VP-Series
/
Deutsches Handbuch: VP-Series
/
Nederlandse Handleiding: VP-Serie
/
Manuel français: VP-Série

Innovatieve Print&Cut Technologie

De VersaCAMM VP met Roland′s Print & Cut Technologie biedt een naadloze workflow in de productie van complexe grafische afbeeldingen doordat de machine na het printen automatisch de contouren uitsnijdt zonder de gebruiker extra werk te geven. De VP-toestellen kunnen dus onbewaakt uw opdrachten uitvoeren.

Roland VersaWorks 2.2 Advanced RIP Software

De VersaCAMM VP worden geleverd met de VersaWorks 2.2 RIP software speciaal ontwikkeld voor de Roland inkjet technologie. De VersaWorks 2.2 biedt verschillende verbeteringen zoals het Roland Colorsysteem, Roland′ s nieuwe spotkleur precisiesysteem. Het Roland Color systeem biedt de gebruiker een grote variëteit aan tools om spotkleuren te matchen en om snel, eenvoudig logo′ s en andere bedrijfsidentificatie te matchen.

De VersaWorks 2.2 bevat ook Variable Data Printing, ideaal voor labels, naamkaartjes, plaatjes, POP en POS displays, menu′ s en andere op maat gemaakte graphics. VersaWorks Variable Data Printing maakt het de gebruiker mogelijk om efficiënt een reeks digitale prints te maken waarin tekst en/of graphics verschillen per afdruk. VersaWorks kan automatisch geüpdate worden via het Internet, zodat de gebruiker altijd de laatste nieuwe software versie heeft en Roland ICC profielen beschikbaar zijn. VersaWorks is vanaf deze versie compatibel met Windows 2000/XP en Vista.

VersaCAMM Serie

Sinds de VersaCAMM introductie in 2003 hebben drukkers, signmakers en andere professionals wereldwijd een beroep kunnen doen op de legendarische kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid van Roland en dit allemaal tegen een betaalbare prijs. Met een verkoop van meer dan 20,000 stuks is de VersaCAMM tot op de dag van vandaag ′s werelds nummer 1 printer/plotter, die professionals in de grafische sector hun creatieve grenzen doet verleggen.

Roland DG Corporation

Roland DG Corporation is een wereldleider in de productie van inkjettoestellen, frees-en graveermachines, vinylsnijders, 3D-scanners, een speciale machine voor het uitfrezen van wasmodellen voor de juwelenindustrie en grootformaatprinters. Bovendien beschikt de firma over een gamma van software en andere componenten die professionele gebruikers een totaaloplossing bieden. Roland DG′s "Digital Value Engineering" (DVE) doet een beroep op de allernieuwste digitale technologie om de firma′s zakelijke workflowprocessen te verbeteren. Conform de DVE heeft Roland DG zijn conventionele productielijnen vervangen door een digitaal gecontroleerd systeem, Digital Yatai genaamd. Roland′s Digital Yatai productietechnologie geeft instructies op het scherm en voorziet andere geautomatiseerde systemen die het mogelijk maken voor de individuele werknemer om Roland inkjetprinters en andere producten zelfstandig te monteren door de uitsluiting van menselijke fouten. Roland DG is ISO-9001:2000 en 14001 gecertificeerd. De firma streeft continu naar het behoud van een milieuvriendelijke omgeving en een garantie van de hoogste kwaliteitsnormen.

Roland DG Corporation (TSE symbol 6789)
First Section, Tokyo Stock Exchange
URL: www.rolanddg.com
Phone: +81 (0)53-484-1201
Fax: +81 (0)53-484-1216

 

Roland DG Benelux NV

Houtstraat 3
B-2260 Oevel (Westerlo)
Belgium
TEL: +32 (0) 14 57 59 11
FAX: +32 (0) 14 57 59 12
info@rolanddg.be
www.rolanddg.be

 

Roland DG Benelux NV Sales Office Germany

Otto-Brenner-Straße 6
D-47877 Willich
Deutschland
TEL: +49 (0) 2154 8877 95
FAX: +49 (0) 2154 8877 96
info@rolanddg.de
www.rolanddg.de