Leer van de experts in digitale CAD/CAM op de ‘DGSHAPE - by Roland’-stand op IDS 2017

  • Bezoek de ‘DGSHAPE – by Roland’-stand op IDS 2017 en ontdek uw toekomst in digitale tandheelkunde
  • Kies uit meer dan 25 gratis seminars die door belangrijke opinieleiders van over de hele wereld worden gehouden over een groot scala aan onderwerpen om u te informeren en inspireren
  • Hal 3.1, Stand L030/M029
     

Bezoekers aan de komende International Dental Show (IDS) in Keulen die meer willen te weten komen over de voordelen van investeringen in open digitale tandheelkundige workflows moeten naar de ‘DGSHAPE -by Roland’ stand in Hal 3.1 gaan. In de Seminar Zone van Roland kunnen bezoekers uit meer dan 25 seminars kiezen die door internationaal gerenommeerde experts uit de branche worden gehouden over een groot scala aan onderwerpen die de interessante voordelen van CAD/CAM aantonen.

De seminars, die gedurende de vijf dagen van de show worden georganiseerd, zullen bezoekers inside informatie geven over winstgevende nieuwe toepassingen en technieken die ze in hun eigen labo kunnen toepassen en hen ook een waardevol inzicht geven in de nieuwste trends en innovaties van de sector.

Kohei Tanabe, Roland DG’s General Manager van DGSHAPE Division, licht toe: “Als wereldwijde toonaangevende fabrikant van tandheelkundige freesmachines zetten wij ons zeer sterk in om de beste ervaring aan onze klanten over de hele wereld te leveren. De seminars op IDS bieden bestaande en toekomstige klanten de kans om uit de eerste hand tandheelkundige professionals en belangrijke opinieleiders van over heel de wereld te horen die ervaring hebben met digitale oplossingen en hen met succes in hun bestaande workflows hebben geïntegreerd, en nu de vruchten plukken op vlak van efficiëntie, accuraatheid en winstgevendheid.”

De plaatsen voor deze gratis seminars zijn beperkt. Bezoekers kunnen op RolandIDS2017.com de seminaragenda en een overzicht van de sprekers zien, en ze kunnen er zich ook registreren.

Naast de Seminar Zone zal Roland ook haar gamma aan toonaangevende digitale technologie tentoonstellen zoals de nieuwe DWX-52DC 5-assige tandheelkundige freesmachine met diskwisselaar en de DWP-80S 3D tandheelkundige printer, die speciaal voor het creëren van tandprotheseframes, basisplaten en individuele lepels werd ontworpen. Bovendien zullen live demo's worden gegeven van Roland’s populair DWX-reeks van natte en droge slijpmachines in een open digitale CAD/CAM-workflow en zal duidelijk worden hoe gemakkelijk het is om een tandheelkundige oplossing op maat te verkrijgen; u kunt natte en droge slijpmachines combineren met uw favoriete scanners, CAD/CAM-systemen en een breed scala aan materialen.

Bezoek de ‘DGSHAPE – by Roland’-stand op IDS 3.1 en ontdek uw toekomst in digitale tandheelkunde

IDS 2017 vindt plaats van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 25 maart 2017 in de Kölnmesse, Keulen, Duitsland.