Nieuw hoofdkantoor voor Roland DG Benelux

new-premises-rolanddg-1.jpgRoland DG verhuisde zijn Belgisch hoofdkantoor van Oevel naar Geel. Het bedrijf vestigde zich een gebouwencomplex in de Bell-Telephonelaan, gelegen aan de E313. “Het nieuwe gebouw geeft onderdak aan ruime, open bureaus en een moderne toonzaal. Het is een aangename werkomgeving voor onze 30 Belgische medewerkers en biedt werkruimte aan bezoekende buitenlandse collega’s,” zegt zaakvoerder Gregory Bilsen.

Roland DG is de laatste jaren snel gegroeid. Om het succesverhaal door te zetten en zich te wapenen voor de toekomst besliste het bedrijf om te verhuizen naar een groter gebouw, gelegen op enkele kilometers van de oude locatie. “Het nieuwe gebouw is – net als het vorige – gelegen langs de E313, een belangrijke verkeersas in België. Het is belangrijk dat we goed bereikbaar zijn voor onze klanten en partners en dat onze medewerkers zich niet te ver moeten verplaatsen,” aldus Gregory Bilsen.

new-premises-rolanddg-2.jpgIn het nieuwe gebouw zijn bureaus, vergaderzalen, een showroom, een opleidingsruimte en een technische ruimte gevestigd. Voor bezoekende collega’s werden bovendien flexibele werkplekken voorzien. “We hebben een werkplek gecreëerd die ons imago van een innoverend, marktleidend en creatief bedrijf weerspiegelt. We hebben gekozen voor een moderne inrichting met veel glas, hout en kleuraccenten. Het zijn aangename werkplekken die uitnodigen tot samenwerken. Ook hebben we een ruim opleidingslokaal, waar de trainingen van de Roland DG Academy worden georganiseerd. We zullen ons trainingsaanbod voor eindklanten en dealers verder uitbreiden, zodat mensen op regelmatige tijdstippen kunnen bijleren over hun toestel en de toepassingsmogelijkheden” kondigt Gregory Bilsen aan.

Het nieuwe adres is: Bell-Telephonelaan 2G, B-2440 Geel. Het algemene telefoonnummer blijft ongewijzigd: +32 14 57 59 11.

Creative Center

De nieuwe showroom is een waar Creative Center geworden, waarin zowel de machines als tal van creatieve applicaties worden getoond. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Klanten die het nieuwe Creative Center willen bezoeken, worden uitgenodigd om contact op te nemen via info@rolanddg.be of +32 14 57 59 11.