Nieuw jaar, nieuwe inkt ... Sensationeel nieuw aanbod van Roland DG

Om de lancering van zijn nieuwe generatie ECO-SOL MAX 3-inkt te promoten, heeft Roland DG een uitzonderlijke deal aangekondigd voor de bestaande Roland DG-klanten die willen upgraden naar ECO-SOL MAX 3.

Vanaf 18 januari krijgen klanten die twee sets inktcassettes van 500 cc ECO-SOL MAX 3 kopen, een derde set gratis. Bovendien hebben klanten de mogelijkheid om hun ongebruikte ECO-SOL MAX en ECO-SOL MAX 2-cassettes terug te sturen*.

esm3_banner_promo_nl.jpg

Gillian Montanaro, hoofd Marketing Roland DG EMEA: “Onze nieuwe ECO-SOL MAX 3 inkt biedt veel mooie voordelen, waaronder een besparing tot 10 % op het inktverbruik**. Klanten die deze inkt gebruiken, kunnen bovendien genieten van kortere droogtijden, grotere cassettes van 500 cc en een lagere prijs per ml inkt. De gebruikers van ECO-SOL MAX 3 krijgen ook toegang tot het Roland Profile Center (www.rolandprofilecenter.eu). Dit is een gratis online service waarvan klanten eenvoudig mediaprofielen voor Rolands assortiment eco-solvent printers en printers/snijplotters kunnen downloaden.”

Montanaro vervolgt: “We willen zo veel mogelijk klanten de mogelijkheid bieden om van deze voordelen te genieten. Dit geweldige aanbod maakt de overstap naar ECO-SOL MAX 3 nog gemakkelijker.”

De nieuwe inkt voldoet aan de recentste vereisten op het vlak van de veiligheids- en gezondheidsreglementering. ECO-SOL MAX 3 behaalde bovendien het GreenGuard Gold-certificaat. Dit garandeert dat een product veilig kan worden gebruikt in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

De inkt is geschikt voor de Roland DG eco-solventprinters en printers/snijplotters. Klanten kunnen de inkt gebruiken met de recente reeksen en de meeste oudere toestellen. Dit betekent dat nagenoeg elke printer van Roland DG die sinds 2007 op de markt werd gebracht, nu kan worden geüpgraded naar de ECO-SOL MAX 3-inkt.

We raden onze klanten aan snel te reageren, want het aanbod loopt af op 31 maart 2016 en de inkt is enkel beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Klik hier of neem contact op met uw lokale Roland DG verdeler voor de voorwaarden en de werkwijze voor de omzetting naar ECO-SOL MAX 3.

* Voorwaarden voor het terugsturen van inktcassettes zijn van toepassing.
** Het gemiddelde inktverbruik met besparing van 10 % is gebaseerd op het testen van ISO N5A-gegevens bij gebruik van standaardvinyl en standaardbannerprofielen op een reeks Roland printers. De tests werden uitgevoerd van januari tot april 2015 in het Roland DG Central Europe Testing Centre.