Nieuwe EcoXtreme LT inkt voor de AdvancedJET-serie

Vandaag stelt Roland DG zijn nieuwe EcoXtreme LT-inkt voor. De inkt is speciaal ontworpen voor Rolands AdvancedJET-serie van industriële inktjetprinters. EcoXtreme LT inkt is de tweede variant van de EcoXtreme inkt.

De inkt is enkel verkrijgbaar voor de AdvancedJET-printers: de AJ-1000 (2641,6 mm breed) en de AJ-740 (1879.6 mm breed). De EcoXtreme LT is competitief geprijsd en zodoende een goedkoop alternatief voor EcoXtreme inkt. EcoXtreme LT inkt is geschikt voor de (gemixte) productie van grote volumes van prints die slechts voor een beperkte tijd gebruikt worden, zoals promotiemateriaal voor evenementen, campagnes en beurzen en tijdelijke displays. Dit allemaal aan een lagere prijs.

Zowel de EcoXtreme, als de EcoXtreme LT levert uitzonderlijke kleurendichtheid, een breed kleurengamma en een goede houdbaarheid op verschillende materialen.

Eigenschappen van de EcoXtreme LT

  • Verkrijgbaar in zes kleuren (CMYKLcLm)
  • Ideaal voor billboards, banners, backlits, belettering van voertuigen en promotiemateriaal voor evenementen
  • Optimaliseert de AdvancedJET-technologie voor rijke, levendige afbeeldingen en een superieur kleurencontrast
  • Produceert levendige prints, zelfs aan een hoge printsnelheid (op zowel gecoat als ongecoat materiaal)
  • Levensduur tot één jaar bij buitengebruik
  • Grote capaciteit; de inktpatronen van één liter zijn gemakkelijk te gebruiken
  • Automatisch onderhoudssysteem beperkt tussenkomst van de operator, wat operationele kosten verkleint
  • Vrij van cyclohexanone
  • Lage productiekosten per m²

Roland DG raadt EcoXtreme inkt aan voor banners en andere applicaties die een houdbaarheid vereisen tot drie jaar.

De Roland AdvancedJET-serie

De AdvancedJET-serie is ontwikkeld voor de productie van grote volumes en voor billboards, banners en voertuigbeletteringen. De AdvancedJET levert schitterende kwaliteitsvolle zeskleuren- (CMYK+LcLm) afbeeldingen aan een printsnelheid tot 45m2/u (maximaal 90m²/u). In tegenstelling tot andere industriële printers vereist de AdvancedJET minimale onderhoudswerkzaamheden en fine tuning. Automatisch onderhoud maakt dagelijkse manuele onderhoudswerken overbodig en verzekert consistente en betrouwbare prestaties. De AdvancedJET wordt geleverd met Roland VersaWorks RIP-software, die gebaseerd is op Adobe® PostScript® en compatibel is met Windows® XP Professional, 2000 en Windows Vista™.

 

Brochure
English Brochure: EcoXtreme LT Ink

 

Roland DG Corporation

Roland DG Corporation is een wereldleider in de productie van grootformaat inkjetprinters, geïntegreerde printers/snijplotters, frees- en graveermachines, snijplotters, 3D-scanners, een speciale machine voor het uitfrezen van wasmodellen voor de juwelenindustrie. Bovendien beschikt de firma over een gamma van software en andere componenten die professionele gebruikers een totaaloplossing bieden.

Roland DG's "Digital Value Engineering" (DVE) doet een beroep op de allernieuwste digitale technologie om de firma's zakelijke workflow-processen te verbeteren. Conform de DVE heeft Roland DG zijn conventionele productielijnen vervangen door een digitaal gecontroleerd systeem, Digital Yatai genaamd. Rolands Digital Yatai productietechnologie geeft instructies op het scherm en voorziet andere geautomatiseerde systemen die het mogelijk maken voor de individuele werknemer om Roland-inkjetprinters en andere producten zelfstandig te monteren door de uitsluiting van menselijke fouten.

Roland DG is ISO-9001:2000 en 14001 gecertificeerd. De firma streeft continu naar het behoud van een milieuvriendelijke omgeving en een garantie van de hoogste kwaliteitsnormen.

Roland DG Corporation (TSE symbol 6789)

First Section, Tokyo Stock Exchange
URL: www.rolanddg.com
Phone: +81 (0)53-484-1201
Fax: +81 (0)53-484-1216

Roland DG Benelux NV

Houtstraat 3
B-2260 Oevel (Westerlo)
Belgium
TEL: +32 (0) 14 57 59 11
FAX: +32 (0) 14 57 59 12
info@rolanddg.be
www.rolanddg.be

 

Roland DG Benelux NV Sales Office Germany

Otto-Brenner-Straße 6
D-47877 Willich
Deutschland
TEL: +49 (0) 2154 8877 95
FAX: +49 (0) 2154 8877 96
info@rolanddg.de
www.rolanddg.de