Nieuwe Metaza MPX-80

Snel en Gemakkelijk uw eigen gepersonaliseerde geschenken aanmaken met de nieuwe METAZA MPX-80

Roland DG Corporation, introduceert u zijn nieuwe metaalprinter de METAZA MPX-80, dit is meteen ook de meest precieze impactprinter tot op heden, een snel en gebruiksvriendelijk toestel dat uitermate geschikt is voor souvenir- en gadgetshops en juweliers.

"Voor vele kleine bedrijven is de METAZA MPX-80 de perfecte machine voor de personalisering van producten, " zei Mayumi Shirayanagi, Rolands 3D product manager. "De MPX-80 maakt het vrijwel iedereen mogelijk een eigen zaak op te starten door doodgewone geschenkartikelen en hebbedingetjes in waardevolle en felbegeerde aandenkens om te vormen voor hun cliënteel."

"De markt voor de personalisering van geschenkartikelen blijft groeien, zodat de MPX-80 een heuse winstpost is, " voegde Shirayanagi toe. "De MPX-80 is uniek in zijn soort en biedt naast zijn gebruiksvriendelijkheid ook een volledige oplossing voor het graveren van namen, initialen, boodschappen, foto′s en illustraties en dit op een breed gamma van populaire geschenkartikelen."

METAZA MPX-80 eigenschappen:

  • All in one pakket voor het personaliseren van prijzen, naamplaatjes, geschenkartikelen en juwelen
  • Graveren van tekst, foto′s en illustraties tegen een maximum resolutie van 525dpi
  • Graveren van een breed gamma aan materialen mogelijk, zoals: platina, goud, zilver, koper, roestvrij staal, aluminium en acryl.
  • Even gebruiks- en onderhoudsvriendelijk als desktop printers, zonder nood aan speciale opleidingen of graveertechnische kennis
  • Inclusief center vise, houdt alle soort van vormen van voorwerpen op hun plaats
  • Inclusief de Roland METAZAStudio ontwerpsoftware
  • Breder werkoppervlak waarop voorwerpen tot 100mm lang x 100mm breed x 40mm dik kunnen geplaatst worden
  • Stille en compacte machine, geschikt in shop gebruik

Inclusief gebruiksvriendelijke METAZAStudio Design Software

De MPX-80 is de ideale oplossing voor wie een succesvolle zaak wil beginnen en behouden.

De METAZAStudio design software verwerkt kunstwerken, ontwerpen en foto′s met verschillende formats, zoals vanuit digitale camera′s, mobiele telefoons, jpg of bmp files en de gebruikelijke design files zoals Adobe ai en eps. METAZAStudio ondersteund een breed gamma aan True Type lettertypes en maakt het de gebruiker mogelijk om tekst rond een gebogen lijn of rond contouren van een ontwerp te plaatsen. METAZAStudio is compatibel met Windows® 2000/XP en Windows Vista™(32bit).