Ontdek een schat aan mogelijkheden bij Roland DG

De opportuniteiten die de digitale printers van Roland DG bieden zijn eindeloos en winstgevend. Ze openen als het ware een schat aan mogelijkheden. Om deze visie kracht bij te zetten heeft Roland DG een actie op poten gezet in Nederland en België, waarin de VersaUV LEF-20 objectprinter een hoofdrol speelt. De printkwaliteit wordt geïllustreerd aan de hand van een gepersonaliseerd fotokader dat gratis kan opgevraagd worden op www.rolanddg.eu/fotokader.

lef-20-actie-2.jpg

Mensen willen steeds meer producten die aangepast zijn aan hun wensen en stijl. Ze willen hun eigen foto’s en designs op bankkaarten, smartphone-hoesjes, bureaumateriaal en nog oneindig veel andere voorwerpen. Roland DG biedt nu de kans om op die golf van personalisering mee te surfen.

Personaliseren met de VersaUV LEF-20

De Roland VersaUV LEF-20 print rechtstreeks op voorwerpen tot 10 cm dikte. Voorbeelden zijn gadgets (smartphone covers, souvenirs, relatiegeschenken…), prototypes en industriële toepassingen (bedieningspanelen, onderdelen, elektronica…). De prints zijn haarscherp en de lage printkosten maken zowel unieke stukken als seriewerk erg rendabel.

De flexibele CMYK, witte en transparante inkten geven uitstekende resultaten op buigzame ondergronden. Met de transparante inkt kunnen bovendien structuren en reliëf geprint worden. Een ander belangrijk pluspunt is de UV-kap. Deze beschermt gebruikers tegen het licht en houdt de printomgeving stofvrij, wat onontbeerlijk is bij het printen van gloss-accenten.

Gratis gepersonaliseerd voorbeeld

Roland DG stelt een gratis printvoorbeeld ter beschikking aan bedrijven die de printkwaliteit eens grondig wil inspecteren. Geïnteresseerden kunnen hiervoor hun eigen foto opladen op de website van Roland DG. Deze wordt dan door LEF-20 geprint op een fotoblok uit plexiglas.

Meer info op www.rolanddg.eu/fotokader.