Ontdek Roland op IDS 2017

  • Bezoek de beursstand van Roland op IDS 2017 en ontdek de toekomst van digitale tandheelkunde
  • Hal 3.1, Stand L030/M029

     

Tijdens de volgende International Dental Show (IDS) in Keulen zullen bezoekers van de Roland stand (Hal 3.1 Stand L030/M029) de interessante klinische en commerciële voordelen van CAD/CAM in moderne tandheelkunde en de redenen waarom zoveel tandheelkundige professionals wereldwijd voor Roland freesmachines kiezen als onderdeel van hun digitale open systeem workflow kunnen ontdekken.

Roland DG freestechnologie

Naast de interessante productinnovaties in haar assortiment van toonaangevende technologie zal Roland de uiterst populaire DWX51-D 5-assige freesmachine voor tandtechnici voorstellen en zijn betrouwbaarheid en capaciteit om populaire composietharsen, zirconium, PEEK en andere materialen te droogfrezen in de kijker te zetten.

Op de stand zal ook een draaiende DWX-4W, de speciale natslijpmachine, te zien zijn. De DWX-4W is ideaal om snel en nauwkeurig glaskeramiek en composietharsen te snijden voor de productie van kronen, bruggen, inlays, onlays en veneers en dit aan een hoge snelheid dankzij de Jaeger DentaDrive spindel en het simultaan slijpen over vier assen.

Roland boogt op meer dan 30 jaar ervaring in de productie van desktop freestechnologie en begrijpt dan ook de voordelen van afzonderlijke oplossingen voor nat en droog frezen voor een maximale productiviteit en minimale droog- en reinigingscycli.

Dankzij een uitgebreid assortiment van voorbeelden op de stand zullen de bezoekers de veelzijdigheid en winstmogelijkheden kunnen ontdekken voor moderne tandheelkundige professionals die het potentieel van digitale productie willen benutten.

Seminar zone

Roland zal een doorlopend programma met presentaties in de speciale Seminar Zone van de stand organiseren. Deskundigen uit de dentale CAD/CAM wereld zullen de voordelen van digitale technologie en interessante ontwikkelingen op het gebied van tandheelkundige CAD/CAM onthullen. Deze specialisten zullen gedurende de show op de stand blijven om eventuele vragen te beantwoorden en hun ervaringen met de succesvolle integratie van digitale tandheelkundige technologie in hun bedrijf te delen. De agenda voor het seminar en de geplande sprekers zullen binnenkort worden aangekondigd.

IDS Speakers’ Corner

Twee internationaal gerenommeerde sprekers zullen Roland vertegenwoordigen in het programma van lezingen van de prestigieuze Speakers’ Corner van IDS.

Op woensdag 22 maart om 10.30 uur houdt Dr Nelson Silva DDS, MSc, Ph.D. de toespraak: ‘CAD/CAM 360º: Dental Office Workflow’. Dr Silva is hoogleraar van de afdeling Restauratieve Tandheelkunde aan de Federale Universiteit van Minas Gerais - School voor Tandheelkunde - in Brazilië. Zijn lezing zal over zijn ervaringen gaan bij het zoeken naar manieren voor succesvolle esthetische restauraties en implantaten met behulp van CAD/CAM, zowel in het laboratorium als klinisch.

Op vrijdag 24 maart om 10 uur houdt meester-tandtechnicus Jan Schünemann, een internationaal erkend docent en een van de belangrijkste opinieleiders op het gebied van levensechte esthetische restauraties met behulp van de nieuwste materialen en technieken, de toespraak: ‘How to implement CAD/CAM to achieve the highest aesthetic results.’ Mr. Schünemann is in Bielefeld, Duitsland, gevestigd en heeft daar in 1989 zijn gerenommeerd opleidingsinstituut opgericht.

Ontdek Roland

Mario Picchio, President van de DGSHAPE Business Development Division voor Roland DG Corporation, Japan, vertelt over de focus van Roland voor het evenement: "Het thema van onze stand op IDS is 'Discover' en onze doelstelling is dat bezoekers de enorme commerciële en klinische voordelen ontdekken die de Roland digitale freestechnologie kan bieden voor tandheelkundigen als onderdeel van een open digitale workflow.

Van originele digitale scans, via CAD to CAM frezen en afwerken, zorgt de open systeem digitale workflow voor een revolutie in de productie van implantaten, kronen en bruggen, copings, veneers, onlays en inlays. Nauwkeurigheid, snelheid, betrouwbaarheid en consistentie van het resultaat zijn slechts een paar van de belangrijkste voordelen die onze klanten zijn gaan verwachten van Roland's digitale freesmachines voor tandheelkundigen, gekoppeld aan de beste esthetische resultaten, een geweldige productiekwaliteit en het vertrouwen dat een betrouwbaar wereldwijd merk biedt.'

Het vertrouwen van onze klanten wordt weerspiegeld in onze sterke groei, met meer dan 5.000 verzonden units over de hele wereld in slechts zes jaar*. We zijn bijzonder verheugd dat klanten uit heel Europa op onze stand hun professionele kennis met IDS afgevaardigden zullen delen en hun ervaringen over hoe Roland technologie hen heeft geholpen om hun business te laten groeien zullen uitwisselen.”

Booth party

Om de aanwezigheid van Roland op de show te vieren zal het bedrijf een 'Happy Hour'-party houden op haar stand op donderdag 23 maart, vanaf 16:00 uur. Roland nodigt haar gewaardeerde klanten en industriepartners die de beurs bezoeken uit voor een borrel terwijl ze kunnen genieten van muzikaal entertainment en de kans hebben om te netwerken met belangrijke opinieleiders en deskundigen uit de industrie.

IDS 2017 vindt plaats van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 25 maart 2017, in Kölnmesse, Keulen, Duitsland. Roland DG zal in Hal 3.1, Stand L030 / M029 zijn.

Meer informatie en updates over Roland’s plannen voor IDS 2017, vindt u op www.RolandIDS2017.com

 

*Verzonden units 2010 – 2016