René Van der Weijde is nieuwe Sales Manager Benelux bij Roland DG

jeroen-kooij-links-en-rene-van-der-weijde-rechts_0.jpgRené Van der Weijde is de nieuwe Sales Manager voor de Benelux-regio bij Roland DG. Hij is verantwoordelijk voor het dealernetwerk en de verkoop in deze landen. Zijn werkzaamheden voor het Roland Media Center laat hij over aan Jeroen Kooij, die sinds begin januari het team versterkt.

René Van der Weijde neemt zijn nieuwe functie met veel enthousiasme op: “Ik heb zelf jarenlang als dealer gewerkt voor Roland DG, dus ik weet heel goed wat er speelt bij onze verdelers. Vanuit mijn nieuwe positie wil ik hun vertrouwenspersoon en strijdmakker worden, zodat we samen Roland DG op een succesvolle manier kunnen blijven vertegenwoordigen. De meeste dealers werken al vele jaren met onze toestellen, dus zij kennen de producten door en door. Het komt er nu op aan te innoveren en te perfectioneren zodat we onze eindklanten steeds de kwaliteit, service en betrouwbaarheid kunnen bieden die ze van ons verwachten en gewoon zijn.”

Voor de verdere ontwikkeling van het Roland Media Center heeft Roland DG Jeroen Kooij aangetrokken. René Van der Weijde: “Ik heb het volste vertrouwen in Jeroen. Hij heeft een uitgebreide ervaring met printers en diverse materiaalsoorten. Bovendien is hij er op gebrand ons Media Center uit te breiden met kwalitatief hoogstaande materialen, die voldoen aan onze standaarden. De materialen die we aanbieden zijn namelijk uitvoerig getest zodat we onze klanten kunnen verzekeren dat ze prachtige resultaten leveren in combinatie met onze printers en inkten.”

U kunt het media-aanbod van Roland DG bekijken op www.rolandmediacenter.eu.