ROLAND CREATIVE AWARDS Deadline wedstrijd verlengd tot 29 januari 2012

Roland klanten van over de hele wereld hebben nu tot 29 januari 2012 de tijd om hun beste werk tentoon te stellen en talloze prijzen te winnen, waaronder een reis naar Japan en het Roland toestel van hun keuze. De deadline om deel te nemen aan de ROLAND CREATIVE AWARDS werd verlengd door de enorme populariteit van de wedstrijd, die al meer dan 570 inzendingen kreeg sinds de lancering op 21 september 2011.

"Deze wedstrijd is echt een van de hoogtepunten van het jaar voor ons", zei Timo Keersmaekers, marketingmanager. "We krijgen zoveel verschillende inzendingen, van muurschilderingen tot kunstwerken voor voertuigen en elke inzending loopt over van fantasie. We nodigen iedereen uit om op de website voor zijn of haar favoriet te stemmen."

De ROLAND CREATIVE AWARDS vieren de 30e verjaardag van het bedrijf en zijn voor alle gebruikers* van Roland toestellen wereldwijd toegankelijk op www.rolandcreativeawards.com. Inzendingen worden beoordeeld op creativiteit, innovatie en uitvoering in de 14 regio's voor 123 landen. Wereldwijd worden meer dan 75 prijzen uitgedeeld, waaronder:

  • Maandelijkse People's Choice Awards - Deze award gaat elke maand naar de beste inzending per regio, bepaald door de bezoekers van de website.
  • Awards Eervolle Vermelding - In elke regio wordt een Eervolle Vermelding uitgedeeld met prijzen die van regio tot regio verschillen.
  • Regionale winnaar - Regionale winnaars krijgen een volledig betaalde reis naar Japan om 30 jaar Roland DG te vieren en in april 2012 naar de Worldwide Grand Prize mee te dingen.
  • Worldwide Grand Prize - De beste deelnemer wereldwijd van de wedstrijd wint een Roland toestel van zijn of haar keuze: een VS-420 VersaCAMM VS-reeks 42"printer/snijplotter, een EGX-360 graveermachine, een JWX-30 modelleermachine of een MDX-40A modelleermachine.

De beoordeling voor de wereldwijde wedstrijd vindt plaats tijdens het feest voor de 30e verjaardag van Roland, in april 2012 op de hoofdzetel van het bedrijf in Hamamatsu, Japan.

Om deel te nemen aan de ROLAND CREATIVE AWARDS moeten de klanten van Roland hun inzendingen voor
29 januari 2012 online indienen. Ga voor meer informatie naar www.rolandcreativeawards.com of neem contact op met uw lokale Roland DG kantoor.

 

Roland DG Corporation

Roland DG is een marktleider in de wereld van digitale technologie voor de sign en display, grafische, fotografische, graveer- en modelleerindustrie. Het bedrijf werd in 1981 opgericht als onderafdeling van de wereldwijd gekende producent van muziekinstrumenten, Roland Corporation. Roland DG ontwikkelde door de jaren heen hoogtechnologische toestellen, gaande van de CAD-plotters in de beginjaren tot de printsystemen en industriële oplossingen van vandaag. De visie en toewijding van Roland DG hebben de manier waarop professionals werken drastisch veranderd.

* De wedstrijd is toegankelijk voor bepaalde regio's en landen. Voor een compleet overzicht kunt u terecht op www.rolandcreativeawards.com/region-list.