Roland DG Benelux stelt zijn compleet large format-gamma voor op Fespa Digital 2008

Roland DG Benelux maakte vandaag bekend welke Large Format-oplossingen en technologieën het zal voorstellen op Fespa Digital 2008. De beurs vindt plaats in Genève (Zwitserland) van 1 tot 3 april. Het bedrijf wil de bezoekers tijdens Fespa Digital laten kennismaken met haar oplossingen voor de Large Format-markt, bestaande uit hogekwaliteitsproducten, software en services.

Roland DG Benelux marketing manager, Timo Keersmaekers: “Op Fespa Digital 2008 zullen we ons uitgebreid gamma efficiënte digitale oplossingen demonstreren, die klanten toelaten hun creatieve ideeën om te zetten in verkoopbare producten, zoals labels, posters, stickers, voertuiggraphics en toepassingen op verschillende soorten textiel. Roland DG biedt klanten zowel betrouwbare hardware als geavanceerde software. Verder reiken we via Roland DG Academy opleidingen en ondersteunende services aan, om zo een totaalpakket te kunnen leveren.”

Omdat Fespa Digital de eerste internationale sign-beurs in lange tijd is die in Zwitserland wordt georganiseerd, zal Roland DG de kans grijpen om zijn hele productreeks en de bijhorende applicaties aan de bezoekers voor te stellen. Naast de gekende producten, zoals de befaamde VersaCamm-familie van geïntegreerde print&cut-toestellen en de FP-740 textielprinter, zullen ook enkele nieuwigheden worden voorgesteld, waaronder de tweede generatie van de SOLJET PRO III XC-540.

Keersmaekers: “Hoewel we nieuwe producten en oplossingen zullen demonstreren, zijn klanten niet langer enkel geïnteresseerd in hardware. Klanten willen weten of de producent van hun keuze de infrastructuur en de middelen heeft om hen een waar partnerschap, inclusief opleiding en service te bieden. Ze willen ook een partner die hun creatieve visie deelt en hen zal helpen om creatieve ideeën tot realiteit te maken. De vorige editie van Fespa was erg succesvol voor ons en we willen ook dit jaar alle bezoekers uitnodigen om ons compleet Large Format-aanbod in werking te komen zien.”

Roland DG zal een stand van 240m² hebben en zal u kunnen vinden op standnummer H50.

Nota aan de redactie

Op de Roland DG-stand zullen volgende producten te zien zijn:

  • Hi-Fi Express FP-740 printer met nieuwe SBL2-inkt
  • VersaCAMM VP-300, VP-540, SP-300
  • de tweede generatie XC-540 printer/cutters
  • SOLJET PRO III XJ-640 en XJ-740
  • AdvancedJET AJ-740
  • CAMM-1 PRO GX500, GX-300 en GX-24 snijplotters
  • METAZA MPX-80 metaalprinter
  • EGX-350 en EGX-600 graveermachines