Roland DG blikt vooruit naar Fespa Digital 2011

2011 is een speciaal jaar voor Roland DG. De firma bestaat 30 jaar en viert dat uitgebreid. In het kader van Fespa Digital organiseert Roland DG een actie voor haar trouwe klanten waarbij ze zich kunnen registreren voor gratis toegangstickets en leuke verrassingen. Daarnaast heeft het bedrijf opnieuw heel wat productnieuws in petto.


Innovaties


Roland DG trekt dit jaar met interessante nieuwtjes naar Fespa Digital in Hamburg. Het bedrijf stelt verschillende innovaties en toepassingen voor op haar stand in hal A3 (stand B10). UV-printen neemt er een belangrijke plaats in. Roland DG presenteert ondermeer een vlakbedprinter, waarvan op de PSI-beurs al een prototype werd getoond. Daarnaast besteedt Roland DG, net als de beursorganisatie, veel aandacht aan textielprinten. De focus ligt hierbij op de verhouding van snelheid en kwaliteit. Verder illustreert Roland DG haar visie op de toekomst van kleur met innovaties in metallic printen.


Beloning voor trouwe Roland-gebruikers

Uit dank voor hun steun de afgelopen 30 jaar, verdeelt Roland DG gratis toegangstickets en leuke verrassingen onder haar trouwe klanten. Zij kunnen deelnemen door zich te registreren op myRoland (www.rolanddg.be/myRoland) en daar te klikken op het deelnemingsformulier. Klanten die al een account hebben nemen eenvoudigweg deel door in te loggen op myRoland en zich op te geven voor de actie. Roland DG brengt de winnaars zelf op de hoogte.

30 jaar Roland DG


Roland DG werd op 1 mei 1981 opgericht in Japan. 30 jaar later heeft het bedrijf dochterondernemingen en distributeurs over de hele wereld. Door de jaren heen ontving Roland DG tientallen prijzen voor zijn innovaties. De producten worden gelauwerd voor hun betrouwbaarheid en goede kwaliteit.

Roland DG viert deze verjaardag met allerhande acties en feestelijkheden. De wereldwijde wedstrijd (de ‘Creative Awards') start op 1 maart en de viering van het 30-jarig bestaan vindt op 25 oktober plaats in Japan.