Roland DG Central Europe huldigt nieuwe kantoren en Creative Center in

Roland DG Central Europe heeft op 8 januari zijn nieuwe vestiging in Geel officieel geopend. Dave Goward, lid van de directie van Roland DG Corp., en Eli Keersmaekers, CEO van Roland DG EMEA, waren aanwezig op de openingsceremonie.

Gregory Bilsen, President van Roland DG Central Europe, waarvan het hoofdkantoor in België ligt: “We zijn er erg trots op dat we onze nieuwe vestiging eindelijk officieel kunnen openen en bedanken Dave en Eli voor hun aanwezigheid. We hebben een werkomgeving gecreëerd die ons imago van innovatieve en creatieve marktleider weerspiegelt. Bovendien hebben we veel aandacht besteed aan de behoeften en wensen van zowel onze medewerkers als de bezoekers. Het resultaat is een modern design met veel glas- en houtelementen en kleuraccenten.”

img_rij_new_creative_center_rolanddg.jpg

Blijven groeien

De reden voor de verhuizing was duidelijk. “De voorbije jaren heeft Roland DG Central Europe een flinke groeispurt doorgemaakt. Om op deze manier te kunnen blijven groeien en ons op de toekomst voor te bereiden, hebben we besloten om te verhuizen naar een groter gebouw op enkele kilometers van de oude locatie in Oevel. Het nieuwe gebouw ligt net als het oude langs de E313, een belangrijke verkeersader in België. Het is belangrijk dat we vlot bereikbaar zijn voor onze klanten, partners en medewerkers”, legt Gregory Bilsen uit.

Creatief, inspirerend en comfortabel

Het Creative Center is een echt kunstwerk geworden. “We wilden een inspirerende ruimte creëren die plaats kon bieden aan het veelzijdige aanbod van Roland-toestellen. In het midden van de ruimte hebben we ‘sferen’ voor verschillende markten gecreëerd. Momenteel tonen we er toepassingen voor de automobiel-, sport-, interieur- en retail-sector getoond, maar we gaan de inrichting en de toepassingen regelmatig veranderen. Het doel is om bezoekers te inspireren, om hen te laten zien wat ze met een Roland kunnen doen. Omdat de waaier van toepassingen eigenlijk onbeperkt is, zullen we op een creatieve manier voortdurend nieuwe dingen in de kijker plaatsen voor onze bezoekers.”

Roland Academy

Het nieuwe gebouw heeft een ruime ruimte waarin de opleidingen van de Roland DG Academy plaatsvinden. “We zullen ons opleidingsaanbod voor de eindklanten en de dealers blijven uitbreiden, zodat mensen op regelmatige tijdstippen kunnen blijven leren over hun machine en de toepassingsmogelijkheden ervan.”

Dertigste verjaardag

De opening van de nieuwe vestiging viel samen met de viering van de dertigste verjaardag van het bedrijf. “Ons bedrijf werd opgericht in 1985 en was de eerste dochteronderneming van Roland DG Corporation. Sindsdien zijn we jaar na jaar blijven groeien. We zijn ervan overtuigd dat 2015 opnieuw een succesvol jaar wordt en we kijken ernaar uit om onze klanten te helpen om hun verbeelding in werkelijkheid om te zetten”, besluit Gregory Bilsen.