Roland DG geeft twee GX-24 snijplotters weg

Tijdens Fespa verloot Roland DG twee snijplotters, elk ter waarde van €1700. De twee GX-24 toestellen worden verloot onder klanten van Roland die hun toestel registreerden op de myRoland-website. Registreren kan eenvoudig door te surfen naar www.rolanddg.be/myroland.

Met deze actie wil Roland DG haar communicatie met haar klanten optimaliseren door het gebruik van myRoland aan te moedigen. Op dit internetplatform vinden eigenaars van een Roland-toestel nuttige informatie die niet op de publieke website beschikbaar is. Ook kunnen ze software en firmware downloaden, een servicecontract aanvragen, onderhoudsbeurten inplannen etc. De voordelen voor de gebruikers zijn kortom divers.

Hoe kunt u deelnemen?

1. Surf naar www.rolanddg.be/myroland en vraag een account aan (klik op "Request an account as a product owner").
2. Registreer uw Roland-toestel.

Van zodra u uw toestel geregistreerd hebt, maakt u kans om een GX-24 snijplotter te winnen. Personen die hun toestel eerder al registreerden op myRoland nemen automatisch deel aan de wedstrijd. Zij dienen hun toestel niet opnieuw te registreren.

De trekking van de winnaars vindt plaats op 26 juni tijdens Fespa in München. Roland DG zal de winnaars persoonlijk op de hoogte brengen.