Roland DG introduceert VersaCAMM i-serie geïntegreerde printers/snijplotters

Roland DG introduceert de VersaCAMM i-serie van geïntegreerde printers/snijplotters. Deze nieuwe serie is beschikbaar in twee modellen: de 54” brede VP-540i en de VP-300i met een breedte van 30”. De toestellen worden gekenmerkt door een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheden en groot gebruiksgemak . Zowel professionals als beginners kunnen met de VPi promotiemateriaal en printwerk van heel hoge kwaliteit produceren.

De VersaCAMM i-serie is zo eenvoudig te gebruiken dat zelf mensen zonder ervaring professionele prints kunnen produceren. Bedrijven die de productie van promotiemateriaal in het verleden uitbesteedden, kunnen nu tijd en geld besparen door ‘insourcing’: de productie van professionele stickers, etiketten, posters, displays, car wraps en zo meer voor eigen rekening nemen. De VPi printers/snijplotters produceren duurzame indoor en outdoor prints in elke vorm en afmeting en werken kostenefficiënt, zelfs bij kleine producties.

De VPi is uitgerust met de Roland Intelligent Pass Control-technologie die vloeiende overgangen en effen volvlakken garandeert, zelfs bij hoge printsnelheden. De technologie zorgt ook voor een hogere productiviteit – wat uiterst belangrijk is in de hedendaagse competitieve makt – door de productie in standaard printmodus op banner te verhogen met maximaal 80% en met meer dan 50% op vinyl (in vergelijking met het voorgaande model).*

 

Kenmerken van de nieuwe VersaCAMM VP-540i/300i:

 

 

 • Beschikbaar in twee breedtes: 54” (137cm) en 30” (76cm)
 • Uitgerust met de revolutionaire Roland Intelligent Pass Control-technologie voor een sublieme printkwaliteit en hoge productie
 • Combineert professioneel printen (vier kleuren) en snijden
 • Ondersteunt een hele reeks media, onder andere vinyl, banner, papier, film, tarpaulin en hittetransferpapier
 • Werkt met ECO-SOL Max-inkt
  • Verpakt in gebruiksvriendelijke inktcassettes
  • Weinig geurhinder
  • Prachtige kleuren en uitzonderlijke duurzaamheid
 • Geleverd met Roland VersaWorks-software
 • Uitermate gebruiksvriendelijk
 • Een optimale prestatie/energieratio wordt gegarandeerd door het Energy Star-label
 • Inclusief Roland-betrouwbaarheid en service

 

 

Gebruiksvriendelijke Roland VersaWorks-software

 

De VersaCAMM i-serie wordt geleverd met VersaWorks. Dit is Roland DG’s eigen gebruiksvriendelijke RIP-software. VersaWorks bevat functies zoals Roland Color, wat het mogelijk maakt om spotkleuren op een eenvoudige manier te reproduceren. Het printen van variabele data is ook mogelijk. Zo kunnen gebruikers foto’s, namen, boodschappen en nummers variëren voor elke print. Gebruikers kunnen de software ook automatisch updaten op het internet. VersaWorks is gebaseerd op Adobe CPSI3018 PostScript engine en ondersteunt Windows XP Professional, Windows 2000 service pack 4 en latere versies.

* Productiesnelheden tot 9.4m²/u op banner en 8m²/u op vinyl, in vergelijking met 5.2m²/u op banner en vinyl zonder Roland Intelligent Pass Control. (Snelheden zijn media-afhankelijk)