Roland DG kondigt grotere beschikbaarheid van ECO-SOL MAX 3 aan

Roland DG kondigt de verdere uitrol aan van ECO SOL MAX, de nieuwe generatie inkt voor Roland’s assortiment eco-solventprinters en printers/snijplotters. De inkt is nu beschikbaar voor eigenaars van oudere toestellen van de VersaArt-, SOLJET PRO III- en VersaCAMM-serie. Dit betekent dat nagenoeg elke printer van Roland DG die sinds 2007 op de markt werd gebracht, nu geüpgraded kan worden naar ECO-SOL MAX 3.*

De nieuwe inkt, die verkrijgbaar is in grotere cassettes van 500 cc**, biedt snellere droogtijden, een lagere prijs per cc inkt, minder inktverbruik per m² en globaal betere prestaties. Natuurlijk levert de inkt ook de betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid waarvoor ECO-SOL MAX van Roland DG gekend is.

ECO-SOL MAX 3 behaalde het GreenGuard Gold-certificaat. Dit omvat veiligheidsfactoren die garanderen dat een product aanvaardbaar is voor gebruik in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen. De inkt voldoet ook aan de laatste vereisten op het vlak van de veiligheids- en gezondheidsreglementering.

Jerry Davies, President van Roland DG EMEA, zegt het volgende: “Het verheugt ons de beschikbaarheid van ECO-SOL MAX 3 uit te breiden tot klanten die oudere toestellen bezitten. Dit kadert perfect in de visie van Roland DG om trouwe klanten te belonen door hen in staat te stellen om voordeel te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen. De ecologische referenties van de inkt en de andere grote voordelen die de inkt biedt, reiken klanten zeker een reeks onweerstaanbare redenen aan om te upgraden naar ECO-SOL MAX 3.”

Roland DG moedigt alle klanten aan om contact op te nemen met hun lokale dealer voor verdere info over de upgrade naar ECO-SOL MAX 3. Het omzettingsproces is eenvoudig en kan in de meeste gevallen uitgevoerd worden door de klant zelf, zonder technische bijstand.

Voor meer informatie over ECO-SOL MAX 3 kunnen klanten mailen naar info@rolanddg.be.

 

* ECO-SOL MAX 3 kan gebruikt worden met de VersaArt RS-series en RE-640, VersaCAMM VP-series, VPi-series, VSi-series en SPi-series, SOLJET PRO III XC-540- en XJ-series, SOLJET PRO 4 XF-640, VersaEXPRESS RF-640 en VersaSTUDIO BN-20.
** De cassettes van 500 cc zijn verkrijgbaar in CMYK, Lc, Lm en Lk, de cassettes van 220 cc zijn ook verkrijgbaar in CMYK.