Roland DG kondigt nieuwe generatie inkt ECO-SOL MAX 3 aan voor de EU

Roland DG heeft vandaag de lancering aangekondigd van ECO SOL MAX, een nieuwe generatie inkt voor zijn gamma eco-solventprinters en printers/snijplotters. De nieuwe inkt is verkrijgbaar in cassettes van 220 cc en 500 cc*. De troeven van deze inkt zijn een kortere droogtijd, grotere cassettes, een lagere prijs per ml inkt en betere algemene prestaties. ECO-SOL MAX 3 heeft bovendien het Gold Greenguard-certificaat. Dat garandeert dat de inkt veilig en geschikt is voor gebruik in omgevingen als scholen en ziekenhuizen.

img_rij_klein_esm3.jpg

De ECO-SOL MAX 3-inkt is beschikbaar voor gebruikers in de EU, Noorwegen en Zwitserland. De inkt wordt aangekocht bij elke nieuwe eco-solventprinter van Roland DG. Voor trouwe klanten van Roland is de inkt beschikbaar als upgrade. Roland DG garandeert ondersteuning voor ECO-SOL MAX 3 op alle actuele modellen van eco-solventprinters en printers/snijplotters, en op de meeste oudere toestellen. Die aanpak past perfect in de visie van Roland DG om trouwe klanten te belonen door hen in staat te stellen om voordeel te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen.

De nieuwe inkt wordt gefaseerd ter beschikking gesteld aan bestaande klanten. De reeksen VersaCAMM VS-i en SP-i zijn vandaag al aan de beurt, samen met de SOLJET PRO4 XF-640 en de VersaEXPRESS RF-640. In de loop van dit jaar wordt de ECO-SOL MAX 3-inkt ook beschikbaar voor andere modellen. Klanten die hun huidige printer willen converterennaar ECO-SOL MAX 3, kunnen dat snel en eenvoudig zelf doen.

Jerry Davies, President van Roland DG EMEA: “We zijn zeer opgetogen dat we de nieuwste inkttechnologie aan nieuwe en bestaande klanten kunnen aanbieden. We zijn ook trots omdat we hen eens te meer een overtuigende reden aanreiken om trouw te blijven aan ECO-SOL MAX-inkt. Naast de nieuwe voordelen van de inkt biedt ECO-SOL MAX 3 de betrouwbaarheid, kwaliteit,en duurzaamheid waarop onze klanten al jaren vertrouwen.”

 

*Cassettes van 500 cc zijn verkrijgbaar in CMYK, Lc, Lm en Lk; cassettes van 220 cc in CMYK.