Roland DG kondigt #WithRoland videowedstrijd aan

Roland DG kondigt aan dat op 14 september 2015 haar videowedstrijd #WithRoland van start gaat. Creatieve klanten krijgen daarbij de kans om hun succesverhalen via korte video'ste delen en knappe prijzen in de wacht te slepen. Om deel te nemen maken klanten een video  (6 tot 60 seconden) waarin ze tonen hoe Roland DG hun zaak heeft verbeterd en hun leven makkelijker heeft gemaakt.

withroland_video_contest_rij_en.jpg

De wedstrijd wordt op 26 oktober 2015 afgesloten en de gelukkige winnaar krijgt een unieke reis voor twee naar Japan, de thuishaven van Roland DG. Het wordt een reis die de winnaar niet snel zal vergeten: vluchten, privévervoer ter plaatse, zeven overnachtingen in een vijfsterrenhotel, excursies in Tokyo en Kyoto en een bezoek aan het hoofdkwartier van Roland DG zijn inbegrepen. Andere prijzen zijn twee weekendtrips in Europa en drie iPad Air 2’s.   

 "Met deze wedstrijd bieden we onze klanten een leuk en creatief platform om de wereld te tonen wat ze allemaal verwezenlijkt hebben met de technologie van Roland," zegt Gillian Montanaro, Hoofd van Marketing, EMEA bij Roland DG.  "We kijken ernaar uit om een aantal fantastische prijzen weg te geven en om meer inzicht te krijgen in de vitale rol die Roland voor onze klanten speelt in het verbeteren van hun business."

Gemakkelijk deelnemen

Klanten van Roland DG nemen hun video op met eender welk toestel - smartphone, tablet, camera of laptop - en uploaden dan de video of de link naar hun video die staat op YouTube, Instagram of Vine. Roland richt zich niet tot video-experts: de inzendingen worden beoordeeld op enthousiasme, creativiteit en het verhaal dat verteld wordt.

Elke klant van Roland kan tussen 14 september en 26 oktober 2015 deelnemen aan de wedstrijd. Op de website www.withroland.eu zijn de algemene voorwaarden en het deelnameformulier beschikbaar. Roland wenst alle deelnemers aan #WithRoland veel succes met het vertellen van hun verhaal!